Ninnu

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 30 cm, 9 kg)
Syntymäaika: 2/2018

10.3.2019
Ninnu sai kodin Lempäälästä.

1.3.2019
Pieni Ninnu pääsi Suomeen ja odottaa hakemuksia Pirkanmaalla.

17.2.2019
Ninnu osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

Ninnulle tehtiin myös pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

13.1.2019
Pieni Ninnu päätyi tarhalle sen omistajan kuoltua. Ninnu on hyvin ihmisrakas tyttö ja sen pienet etukäpälät nousevat hiljaa kerta toisensa jälkeen vasten reittä.

Ninnu kuuluu siihen joukkoon koiria, jotka saapuivat tarhalle niiden vanhan omistajan kuoltua. Nainen oli kerännyt kotiinsa kodittomia koiria, ja kun hänestä aika jätti, päätyi ainakin osa koirista Irinan tarhalle. Ninnu eleli jonkin aikaa ulkoaitauksessa, mutta on saanut onnekseen siirron nyt ainakin joksikin aikaa sisälle lämpimään klinikkarakennukseen. Ninnu vaikuttaa hyvin ihmisrakkaalta koiralta. Se tepsuttaa iloisesti vieraiden luokse ja kun on kerran päässyt syliin, haluaisi sinne uudestaankin. Ninnu ei riehumalla yritä saada huomiota vaan hiipii hiljaa vierelle ja nostaa äänettömästi pienet etukäpälänsä vasten reittä. Ihana ja liikuttava pikkutyttö.

Klinikkarakennuksessa asustaa tällä hetkellä muitakin lämmittelemään otettuja pikkukoiria ja Ninnu vaikuttaisi tulevan kaikkien kanssa hyvin toimeen. Se on nuori koira ja arvioitu hieman alle vuoden ikäiseksi. Ninnun todellinen ikä jää kuitenkin hämärän peittoon, mutta melkoisen valkoinen hammasrivistö tältä tytöltä löytyy suustaan. Ninnu vaikuttaa luottavaiselta ja reippaalta koiralta, jolle ihmiset ovat kaikista tärkeimpiä. Kunpa tätä liikuttavaa pikkutyttöä onnistaisi ja oma lämmin kainalo löytyisi jostain pikaisesti. Ninnuun tulee kuitenkin sitoutua 100-prosenttisesti, joten harkitsethan adoptiota tarkkaan. Ninnu haluaa muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, joka haluaa ja kykenee tarjoamaan sille rakkautta ja huolenpitoa ainakin seuraavat 10 vuotta.

Viipurin koirat - Ninnu 5.1. & 12.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.