Myy

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 28 cm)
Syntymäaika: 4/2018

14.3.2019
Pikku Myy sai kodin Helsingistä.

11.3.2019
Myy osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

27.1.2019
Myy on hyväntuulinen pieni hännänheiluttaja. Ihmisistä Myy ilostuu vaikka vähän tuumiikin uskaltaako vieraiden rapsuteltavaksi noin vain antautua.

Myy saapui Irinan tarhalle talvella. Sen elämän vaiheista ennen tarhalle saapumista ei ole tietoa, eräänä päivänä klinikkarakennuksessa vain vipelsi uusi, hauskannäköinen partasuu. Myyllä oli kova tohina päällä ja villit leikit menossa muiden koirien kanssa. Se ilahtui ihmisistä, mutta hiukan ujosteli vieraiden rapsutuksia. Kun kesken vipellyksen Myyn nappasi syliinsä, oli se vähän ihmeissään mutta kiltisti ja rauhallisesti istui paikoillaan kuvattavana ja kopeloitavana.

Myy on saanut siirron lämpimästä klinikkarakennuksesta ja asuu nykyään ulkoaitauksessa jakaen tilan monen muun pikkukoiran kanssa. Myy vaikuttaa tulevan hyvin juttuun isossa porukassa. Ihmisiä tyttö säntää tervehtimään, mutta edelleen vähän empii rapsutuksille jäämistä. Reippaana ja rohkeana Myy kuitenkin suhaa vieraiden jaloissa ja sen mielenkiinto tuntuu kohdistuneen eniten leluihin ja leikkeihin muiden koirien kanssa. Toki, siinä vaiheessa kun herkkuja otetaan esille unohtuu lelutkin hetkeksi. Myy on iloinen ja pienestä varovaisuudestaan huolimatta ystävällinen nuori tyttö, joka omaan kotiin päästessään voisi reipastua nopeastikin. Sellainen ihme kuitenkin tarvitaan, että se oma koti löytyisi jostain.

Myy on matalaa mallia ja sillä on vartaloonsa nähden hiukan lyhyet jalat. Myyn vanhemmista eikä taustasta ole tietoa, mutta ehkäpä parrakkaan ja karvaisen Myyn suvusta löytyy jotain terrieri-tyyppistä koiraa. Pienestä Myystä saattaakin kotioloissa kuoriutua vielä suuri persoona! Myy etsii kotia hiukan rauhallisemmalta alueelta, kaupungin vilinä ja ratikkapysäkki rappuoven edessä saattaisivat olla Myylle liikaa. Myyllä tuskin on kokemusta pienistä lapsista. Koirakaveri olisi myös toivomuslistalla, sillä rohkeasta isoveljestä tai -siskosta olisi hyvä ottaa oppia! Kotikoiran taidoista Myy ei tiedä varmastikaan mitään, joten tulevan omistajan on haluttava panostaa erilaisten taitojen, kuten sisäsiisteyden, hihnakävelyn ja yksinolojen opiskeluun. Myy jää toiveikkaana odottamaan, että jonkun ihanan ihmisen luota löytyisi kainalopaikka tälle parrakkaalle neidille.

Viipurin koirat - Myy 12.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.