Nana

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2018

9.3.2019
Nana sai jäädä asumaan pysyväsi hoitopaikkaansa.

24.2.2019
Nana sai hoitopaikan Porista. Nanasta ei oteta tällä hetkellä hakemuksia vastaan.

6.2.2019
Viipurin Koirat testautti Nanan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Kaikki Nanalta testatut vektorivälitteiset taudit eli anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja babesioosi olivat negatiivisia. 

27.11.2018
Tumma Nana on kovin kaunis ja ihmisrakas tyttö. Nana asustaa Irinan suurella koiratarhalla ja toivoo, että pian joku sen sieltä huomaisi ja haluaisi omakseen.

Nana päätyi syksyllä veljensä Niksun kanssa tarhalle. Sisarusten menneisyydestä meillä ei ole tietoa, mutta ihmisrakkaina ja luottavaisina pentuina ne ovat varmasti saaneet elää aiemmin jonkinlaista elämää ihmisten parissa. Nana ei turhia vieraita arkaile vaan tulee reippaasti tervehtimään. Tytössä on jotain hyvin sympaattista ja herttaista. Sen kauniit tummat silmät loistavat onnesta kirkkaina kun kauan kaivattua ihmisseuraa on vihdoin tarjolla. Rapsutukset ovat Nanasta ihania, mutta tyttö osaa myös nätisti rauhoittua ja välillä se vain istua katselee ihmisiä onnellisen näköisenä. Kunpa liikuttavalle Nanalle löytyisi pian koti ettei kohtaloksi jäisi tarhalla kasvaminen ja sinne jämähtäminen.

Reippaana ja luottavaisena pentuna Nana voisi soveltua monenlaiseen kotiin. Nanaa itselleen mielivän tulee kuitenkin muistaa, että tyttö elää alkeellisella koiratarhalla ja aiempaa kokemusta kotikoirana olosta tuskin löytyy. Muutto uuteen ympäristöön tuo mukanaan valtavasti uutta opeteltavaa, ja Nana haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, joka on valmis panostamaan tyttöön ja sen sopeuttamiseen 100-prosenttisesti.

Viipurin koirat - Nana 15.11.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.