Varjo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 12/2018

2.9.2019
Varjo sai kodin Kouvolan seudulta.

23.7.2019
Varjo kävi kastroitavana.

15.6.2019
Varovainen Varjo etsii rauhallista, kärsivällistä ja osaavaa omistajaa, jolla on jo ennestään kokemusta aroista koirista.

Varjo sisaruksineen tuotiin tarhalle alkuvuodesta aivan pieninä pentuina. Tuojien mukaan emokoira oli tullut synnyttämään heidän pihaansa. Kaikille muille pennuille oli löytynyt kodit, mutta kolme jäljelle jäänyttä tuotiin tarhalle. Valitettavasti kaksi pennuista menehtyi ja kolmikon arkajalka, Varjo, jäi henkiin. Varjo vahvistui ja jatkoi varttumistaan tarhalla, mutta arkana poikana sen mahdollisuudet omaan kotiin olivat lähes olemattomat. Varjolle löytyi kuitenkin onneksi hoitopaikka Suomesta yhdistyksen aktiivin luota, jonne Varjo muutti ihmettelemään kotikoiran elämää toukokuun alussa.

Ujo Varjo etsii omaa kotia rauhalliselta seudulta ja mielellään omalla pihalla varustetusta omakotitalosta. Varjon hoitopaikassa on muita Varjoa itseään vanhempia koiria ja kissoja, joiden kaikkien kanssa Varjo tulee loistavasti juttuun. Koirakaverit ovat Varjolle kaikki kaikessa ja ainakin toistaiseksi ihmisiä tärkeämpiä, ja Varjo tarvitseekin tulevassa kodissaan ehdottomasti reippaan koirakaverin antamaan tukea ja näyttämään esimerkkiä. Luottamuksen kasvattaminen ihmisiä kohtaan vaatii vielä rutkasti aikaa ja töitä, ja siksi Varjon tulevalta kodilta täytyykin löytyä aitoa halua, sitoutuneisuutta ja ymmärrystä Varjoa kohtaan. Varjo on lähes sisäsiisti ja hihnakävelyn alkeet ovat hallussa. Varjosta kasvanee aikuisena komea, noin 30 kg painava nuorimies.

Tälllä hetkellä Varjolla on korkeutta n. 52 cm ja painoa 16 kg.

Ennen Suomeen saapumista Viipurin Koirat testautti Varjon rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta. Kaikki Varjolta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Varjolta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja babesioosi.

Varjon tiedot täydentyvät lähiaikoina.

Varjon yhteyshenkilönä toimii Kristiina.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.