Konsti

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

19.8.2019
Konsti sai kodin Helsingistä.

31.7.2019
Reipas Konsti matkasi sijaiskotiin Helsinkiin.

12.7.2019
Kaikki Konstilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Konstilta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Konstin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Viipurin koirat - Konsti 19. & 22.7.2019

20.6.2019
Konsti on iloinen ja ihmisrakas viikari, joka saapui Olgan tarhalle yhdessä veljensä kanssa.

Laatikollinen kuukauden ikäisiä pentuja hylättiin eläinlääkäriaseman ovelle helmikuussa. Kuudesta pennusta neljä löysivät kodit kevään aikana, mutta kaksi poikaa, Konsti ja Konrad eivät. Eläväisiä ja energisiä poikia ei enää voinut pitää klinikalla ja niin ne päätyivät toukokuussa Olgan tarhalle. Ihmisten parissa vietetty pikkupentuaika on auttanut näitä poikia sosiaalistumaan. Tuskin niille on kuitenkaan opetettu mitään kotikoiran taitoja ja tulevan kodin tuleekin olla valmis aloittamaan aivan perusteista: sisäsiisteydestä ja hihnakävelystä alkaen.

Huomattavia luonne-eroja veljeksillä ei vaikuta olevan ja vieraat ovatkin parasta mitä nämä pojat tietävät! Pentuaitaukseen syntyy melkoinen säpinä, kun ihmiset astuvat sitään, mutta Konsti varmistaa paikkansa etujoukoissa – mikä onkin toki helppoa kun on siunaantunut hieman pidemmät koivet ja ikääkin hieman enemmän kuin aitauksen muilla pennuilla. Yhdessä veljensä kanssa Konsti pyörii jaloissa ja riemuitsee kaikesta huomiosta. Sylittely ja käsittely sujuvat mainiosti kunhan sitä malttaa pysähtyä aloilleen.

Ihmisrakkaalla Konstilla on potentiaalia vaikka mihin, kunhan vain saisi pian jättää ankean tarhaelämän taakseen. Liikunnan ohella vilkas Konsti nauttisi varmasti jostain mukavasta harrastuksesta, jonka parissa saisi käyttää älynystyröitään ja näyttää kykynsä omalle ihmiselleen. Konsti sopeutuisi luultavasti monenlaiseen ympäristöön, kunhan nuoren innon ja energian saa purettua muuallekin kuin kodin uudelleen sisustamiseen.

Viipurin koirat - Konsti 8.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.