Haldi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2018

9.5.2019
Haldi sai kodin Helsingistä.

21.4.2019
Kaikki Haldilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Haldilta testattiin babesioosi, anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi ja sydänmato (Dirofilaria immitis).

11.3.2019
Haldi on seurallinen ja ihmisrakas pentu, joka päätyi vähän aikaa sitten tarhalle. Partasuinen Haldi haaveilee tietysti omasta lämpöisestä kainalosta!

Iloinen Haldi hyppelehtii aitauksessa ja heiluttaa häntäänsä nähdessään ihmisiä. Tarkempaa tietoa Haldin menneisyydestä ei ole, mutta näin ihmisrakkaasta tytöstä on pidetty ainakin jonkinlaista huolta sen edellisessä elämässä. Haldi saapui tarhalle samoihin aikoihin Hulinan kanssa ja vaikka toisella kasvaa parta ja toisella ei, samanoloiset neidit samanlaisilla kajaleilla saattavat olla siskoksia.

Syliin nostettaessa Haldi painautuu tutisten kiinni ihmiseen ja katselee alkuun vähän huolestuneilla silmillään ympärilleen. Haldi jakaa onneksi saman aitauksen toisten pentujen kanssa, joten sillä on suht turvallinen aitaus vaikka tarhaympäristö itsessään ei sitä muuten olekaan.

Haldi rakastaa ihmisiä, se ei jää epäselväksi. Nuorella Haldilla ei ole ikää vielä paljon ja koko elämä onkin siis vasta edessä. Haldi vaikuttaa reippaalta, sosiaaliselta ja ihastuttavalta pennulta, joka hakeutuu mielellään ihan tuntemattomienkin ihmisten syliin rapsutuksille. Monia asioita täytyy varmastikin vielä harjoitella Haldin kanssa, sillä kotikoirantaidot sisäsiisteydestä hihnassa kävelyyn ovat sille todennäköisesti ihan uusia. Haldi jää Viipuriin odottamaan, että sopiva ihminen osuisi kohdalle ja tyttö pääsisi viettämään alkavaa kevättä ikiomaan kotiin!

Viipurin koirat - Haldi 5.3.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.