Fiona

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö
Syntymäaika: 2/2018

28.2.2019
Suloinen Fiona sai kodin Tampereelta.

17.2.2019
Fionalle tehtiin myös pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. 

Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

13.1.2019
Ihmisrakas Fiona on entinen kotikoira, jonka omistaja sai tytöstä tarpeekseen ja toimitti tarhalle. 

Kaunis ja ystävällinen Fiona on mitä ihmisrakkain tyttö. Fionan suruksi omistaja, vanhempi nainen, ei enää jaksanut pitää sitä vaan toimitti tytön Irinan tarhalle. Reipas Fiona on ihmeissään ympäristönmuutoksesta, joka onkin melkoinen. Kodin lämmöstä ulkoaitaukseen asumaan. Irinan tarhalla on lähes parisataa koiraa, joista suurin osa on keskikokoisia ja sitä isompia. Pienelle entiselle kotikoiralle ei ole kuin muutama turvallinen aitaus. Saadessaan ihmisiä luokseen Fiona on kovin onnellinen ja tulee kaunis häntä huiskien pusuttelemaan vieraat. Sylissä oleminen ei jännitä yhtään, päinvastoin! Pääsisikö jo kohta uudelleen, tuumii Fiona kysyvästi?

Fiona jakaa tällä hetkellä saman aitauksen usean muun koiran kanssa. Aitauksessa on eri ikäisiä narttuja ja uroksia. Fiona ei ole erityisen kiinnostunut muista koirista ja etenkin pennuille sillä saattaa olla painavaa sanottavaa. Varsinkin, jos neiti joutuu jakamaan kallisarvoisen rapsutushetken niiden kanssa. Urosta Fiona voisi harkita kaveriksi, mutta taitaa olla varmempaa ettei Fionan tulevassa kodissa ole muita narttuja. Fiona olisi varmasti onnellinen päästessään ainoaksikin koiraksi. Koska Fiona on elellyt jonkinlaista kotikoiran elämää aiemmassa elämässään, sillä saattaa olla jotain kotikoirantaitoja hallussa, mutta tästä emme tietenkään voi varmuudella tietää. Fiona on välillä päässyt vapaaehtoisten lenkitettäväksi ja se on todennäköisesti kerennyt näkemään ja kokemaan maailmaa jonkin verran. 

Viipurin koirat - Fiona 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.