Fedra

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2019

6.6.2019
Fedra sai kodin Kirkkonummelta.

10.5.2019
Kaikki Fedralta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Fedralta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Fedran rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

26.4.2019
Parrakas Fedra on mielissään tarhavieraista ja herkuista. Fedra on iloinen ja avoin koiranalku, joka odottelee Olgan tarhalla kutsua omaan kotiin.

Tammikuun alussa venäläisessä sosiaalisessa mediassa kuulutettiin apua emokoiralle ja sen pennuille. Parrakas narttukoira oli ilmestynyt autokorjaamon pihapiiriin Pietarissa ja synnyttänyt siellä. Korjaamon työntekijöt olivat sanoneet, että antavat pennuille muutaman päivän aikaa ja sitten ne hukutetaan. Onneksi pennuille järjestyi kuitenkin kotihoitopaikka, jossa ne asuivat niin pikään, että ehtivät saamaan rokotukset useampaan kertaan jonka jälkeen ne muuttivat Olgan luokse. Pennut asuivat lapsiperheessä ja niiden kanssa harjoiteltiin myös hihnassa kävelemistä. Iloinen kuuden katras Fedra, Flora, Fanni, Falla, Fedo ja Fender ovat pian valmiita oman kodin valloitukseen.

Fedra, sisarussarjan ainoa partanaama, on innoissaan tarhavieraista ja tuliasherkuista. Pieni tyttö ei kauaa malta paikoillaan pysyä, kun herkulliset tuoksut leijailevat sen nenään taskuista. Fedra tulee reippaasti hakemaan omaa osaansa ja lähestyy muutenkin vieraita ihmisiä avoimesti ja rohkeasti. Sylissä oleminen ei tuota minkäänlaista ongelmaa ja Fedra antaa muutenkin tottuneesti käsitellä itseään. Ystävällisestä ja ihmisrakkaasta Fedrasta on kasvamassa kaunis ja hieno tyttö. Fedra toivoo kovasti, että tarha-aika jäisi lyhyeksi ja matka omaan kotiin alkaisi pian!

Fedrasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Ei mikään jätti, mutta ei tyttö miksikään ihan sintiksi ole jäämässä. Kaikkien sisarustensa tapaan Fedra on reipas ja ihmisrakas pentu, joka voisi soveltua monenlaiseen perheeseen ja asuinympäristöön. Vaikka Fedralla on jotain kokemusta esimerkiksi hihnakävelystä, on tulevan omistajan varauduttava opettamaan tytölle vielä monia kotikoirantaitoja, kuten yksin olemista ja sisäsiisteyttä. Olgan luona pennut asuvat ulkoaitauksessa ja ne ovat viettäneet tähänastisen elämänsä syntymästänsä saakka koiraseurassa. Tärkeintä on, että Fedralle löytyy sitoutunut ja ymmärtäväinen omistaja, jolla riittää aikaa ja halua paneutua pennun sopeuttamiseen, kasvatukseen ja koulutukseen mahdollisista haasteista huolimatta.

Viipurin koirat - Fedra 15.4.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.