Sipe

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2018

6.6.2019
Iloinen Sipe löysi kodin vantaalta.

23.5.2019
Sipe kastroitiin Viipurin Koirien tuella. Viipurin Koirat testautti myös Sipen rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta. Sipen D. repens ja babesioosi -testit olivat puhtaat.

29.4.2019
Sipe pääsi pienelle hihnalenkille tutustumaan tarhan ympäristöön. Poika säntäili iloisesti sinne tänne tutkimassa paikkoja eikä arastellut isojakaan koiria.

Sipe on jäämässä varsin näppärän kokoiseksi koiraksi ja on luonteeltaan loputtoman iloinen.

Viipurin koirat - Sipe 20.4.2019

25.3.2019
Sipelle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

11.3.2019
Tämä ihastuttava sylissä viihtyvä pusupoika on Sipe. Vaikka Sipe on joutunut tarhalle, ei se paljon tätä positiivista poikaa ole lannistanut.

Sipe tuotiin tarhalle vähän aikaa sitten. Ei ole täysin selvää, hylättiinkö Sipe tarhalle suoraan omistajan toimesta vai oliko poika löydetty jostain, mutta niin se osoite vaihtui Sipelläkin koiratarhaksi. Sipe on onneksi reipas ja ihmisrakas pentu, joka tassuttaa päättäväisesti tarhavieraiden luokse sellaisia nähdessään eikä turhaan kulmia nostele. Suloinen Sipe siepataankin syliin samantien ja siinä on selvä Sipen paikka. 

Rohkealla ja avoimella Sipellä on vielä hyvät eväät kasvaa tasapainoiseksi ja elämästään nauttivaksi kotikoiraksi. Pääsisipä Sipe vain pikaisesti omaan kotiin, jotta tarhalla ei tarvitsisi ylimääräisiä aikoja viettää. Sipellä tuskin on käsitystä mitä tarkoittavat esimerkiksi sisäsiisteys, yksin oleminen tai hihnassa käveleminen. Ja miten voisikaan olla. Tuskinpa kukaan on sellaisia taitoja Sipelle koskaan opettanut. Etsinnässä on siis sitoutunut loppuelämän koti, joka haluaa ottaa pikku karhunpennun vastaan sellaisena kuin se on - kotikoiran hienouksia ei ole, mutta rakkautta sitäkin enemmän tarjottavana. Ja ensimmäinenkin asia korjaantuu vielä ahkeralla harjoittelulla.

Viipurin koirat - Sipe 5.3.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.