Blacky

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 10 kg)
Syntymäaika: 2017

24.10.2019
Blacky sai kodin Vantaalta.

7.10.2019
Blacky tautitestattiin valmiiksi oman kodin toivossa. Kaikki Blackyltä testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Blackyltä testattiin anaplasmoosi, ehrlichia, sydänmato (Dirofilaria immitis), Dirofilaria repens, babesioosi ja Mycoplasma haemocanis. Myös Blackyn rabiesrokotusvasta-ainetaso mitattiin ja taso ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta. Blacky on valmis matkustamaan Suomeen.

25.9.2019
Reipas ja ihmisrakas Blacky päätyi kesällä Irinan tarhalle ja odottaa nyt toiveikkaana, että pääsisi ennen pakkasia Suomeen omaan kotiin!

Tummat silmät, ruskea tukka, niistä koskaan luopuisi en… Oikeaan eivät osuneet tunnetun lemmenlaulun sanat pienen Blackyn kohdalla, vaan tämä mitä ihanin tumma kaunotar päätyi kesällä Irinan tarhalle muiden kodittomien koirien joukkoon. Syytä voimme vain arvailla, kuten niin monen muunkin kohtalotoverinsa kohdalla.

Blackyn taustoista ei juuri ole tietoa, mutta käyttäytymisensä perusteella voisi arvata, että sillä on ennen ollut koti ihmisen luona. Blacky suhtautuu ihmisiin erittäin myötämielisesti ja ilahtuukin aina sellaisen tullessa vierailulle. Se myös rakastaa rapsutuksia eikä sylissä oleminenkaan kamalalta näytä tuntuvan. Hihnassa Blacky kulkee tottuneesti viipottaen paikkoihin, joihin ei ihan joka päivä aidan takaa pääse sekä hakeutuu myös tarpeilleen, kun kerrankin saa käydä vessassa muualla kuin jaetussa yksiössä. Blackyllä on yksiössään tällä hetkellä kaverina muutama muu aikuinen pikkukoira ja pari pentua, joiden kanssa se tulee hyvin toimeen vaikuttaen kaikinpuolin sopuisalta.

Blacky on kiltti ja iloinen pieni karvaturri, joka toivoo hartaasti pääsevänsä ihmisten kotiin, jossa se saa rakkautta ja huolenpitoa elämänsä loppuun asti. Se voisi sopia monenlaiseen kotiin niin maalle kuin kaupunkiin. Blacky on arvioitu noin parivuotiaaksi, mutta todellisuudessa se voi olla aina nuorempi tai vanhempi. Vaikka Blacky vaikuttaakin jo valmiilta kotikoiralta, niin kaikista sen taidoista ei voi kuitenkaan mennä takuuseen eli uuden kodin on varauduttava opettamaan Blackylle esimerkiksi yksinoloa ja sisäsiisteyttä. Siitä voi kuitenkin olla varma, että Blackysta tulee jollekin onnekkaalle hurjan rakastettava ja rakastava uusi perheenjäsen!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.