Julik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö (n. 10 kg)
Syntymäaika: 6/2010

19.7.2019
Julikin koirakaveri menehtyi yllättäen ja Julik saa jäädä kotiinsa asumaan.

23.5.2019
Seniori-ikäinen villakoirasekoitus Julik etsii uutta kotia Iittalassa.

Pitkällisistä yrityksistä huolimatta perheen toinen uroskoira ei ole oppinut sietämään Julikia.

Julikin nykyinen koti kertoo pojasta:

"Nykyisessä kodissa Julikin lisäksi 2 villakoiraa, 2 kissaa ja 2 kaksi pientä lasta, joiden kanssa Julik on tullut hyvin toimeen. Julik etsii uutta kotia, koska talon toinen uroskoira on alkanut enenevissä määrin hyökkäilemään Julikin kimppuun.

Julik rakastaa kaikkia ihmisiä, viihtyy sylissä ja nauttii kaikesta saamastaan huomiosta ja hakee sitä joskus turhankin sinnikkäästi hyppimällä vasten ja työntymällä syliin. Julik soveltuisikin ehkä parhaiten kotiin, missä ei ole aivan pieniä lapsia juurikin hyvin määrätietoisen huomionhakuisuutensa vuoksi. Viihtyisi varmasti hyvin lempeän koirakaverin seurassa, mutta varmasti myös ainoana koirana jos saisi riittävästi hellyyttä ja huomiota. Lenkillä vetää joskus hihnassa ja on aika säikky äänille, mutta on rohkaistunut kyllä paljon. On toisinaan hieman haukkuherkkä sisällä ja soveltuisi parhaiten omakotitaloon.

Julik ei ole vihainen koira, mutta kynsien leikkuu on niin epämieluisaa puuhaa että saattaa näykätä ja siksi silloin pidettävä kuonokoppaa. Julikilla todettiin n. 5 vuotta sitten röntgenissä yksi ylimääräinen nikama ja löysä lonkka, kun Julik välillä oireili varsinkin pitkien lenkkien jälkeen. Julikin satunnaisiin kipuoireisiin Loxicom-kipulääke toimi hyvin ja nyt pariin vuoteen ei ole ollut oireita. Olisi ihanaa jos Julikille löytyisi hyvä eläkepäivien koti, jossa Julikin menneisyyden haavoja lääkittäisiin lempeydellä ja rakkaudella ja missä Julik saisi olla turvassa alistamiselta. Julikilla on ainakin rutkasti rakkautta takaisin annettavana."

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.