Hulina

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2018

11.4.2019
Hulina sai kodin Tampereen seudulta.

2.4.2019
Hulina osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

25.3.2019
Hulinalle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

11.3.2019
No mutta, kukas tässä on? Kajalisilmäinen Hulina on reipas ja ihmisiä rakastava pentu, joka toivoisi oma kodin löytyvän pikaisesti.

Iloinen Hulina hyppelehtii aitauksessa ja heiluttaa häntäänsä nähdessään ihmisiä. Tarkempaa tietoa Hulinan menneisyydestä ei ole, mutta näin ihmisrakkaasta tytöstä on pidetty ainakin jonkinlaista huolta sen edellisessä elämässä. Hulina saapui tarhalle samoihin aikoihin Haldin kanssa ja vaikka toisella kasvaa parta ja toisella ei, samanoloiset neidit samanlaisilla kajaleilla saattavat olla siskoksia.

Miten suloinen osaa pieni pentu ollakaan. Hulina on mahdottoman innoissaan tarhavieraista ja heiluttaa häntäänsä niin että koko takapuoli notkuu. Vieraat Hulina toivottaa lämpimästi tervetulleiksi sen pikkuiseen aitaukseen. Se tulee oitis rohkeasti tekemään tuttavuutta ja haistelemaan lahkeita ja käsiä. Isoista ja kauniista silmistä paistaa suuri onnellisuus ja uteliaisuus, kun ne tutkivat vieraiden kasvoja lähietäisyydeltä. Ihan täpinöissä tässä ollaan! Sylissä istuminen on vähän jännittävää, mutta silti siinä on hyvä olla. 

Hulina rakastaa ihmisiä, se ei jää epäselväksi. Nuorella Hulinalla ei ole ikää vielä paljon ja koko elämä onkin siis vasta edessä. Hulina vaikuttaa reippaalta, sosiaaliselta ja ihastuttavalta pennulta, joka hakeutuu mielellään ihan tuntemattomienkin ihmisten syliin rapsutuksille. Monia asioita täytyy varmastikin vielä harjoitella Hulinan kanssa, sillä kotikoirantaidot sisäsiisteydestä hihnassa kävelyyn ovat sille todennäköisesti ihan uusia. Hulina jää Viipuriin odottamaan, että sopiva ihminen osuisi kohdalle ja tyttö pääsisi viettämään alkavaa kevättä ikiomaan kotiin!

Viipurin koirat - Hulina 5.3.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.