Pirre

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2018

24.1.2019
Pirre sai kodin Helsingistä.

18.1.2019
Pirre osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml.

Pirrelle tehtiin myös pikatesti sydänmadon (Dirofilaria immitis) sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi) ja sen verinäyte tutkittiin babesioosin varalta. Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

23.11.2018
Pirre on pirteä tyyppi, jonka riemulla ei ole rajaa, kun se saa ihania ihmisiä luokseen!

Pirren tie vei Irinan tarhalle syksyllä. Sillä oli ikää kolmisen kuukautta, kun elämä muuttui odottamiseksi ja tarhalla pärjäämisen opettelemiseksi. Pirre on kuitenkin siitä mainio pentu, että se ei jää isossakaan porukassa jalkoihin: se osaa pitää puolensa ja huolehtia siitä, että se saa aina osansa huomiosta ja herkuista. Pirre haluaa pussata kaikki tulijat ja kiivetä syliin, ja mieluiten lähteä mukaan ihan saman tien!

Pirre asuu nyt aitauksessa ison pentulauman jäsenenä. Se on sujahtanut porukkaan hyvin, mutta tosiasia on silti, että tarhan ei koskaan pitäisi olla kasvavan pennun asuinpaikka. Niinpä toivomme kovasti, että Pirren elämässä tarhalla asuminen jäisi vain lyhyeksi ja nopeasti unohtuvaksi ajanjaksoksi.

Pirrestä kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se jäänee kuitenkin keskikokoisen alalaidoille, eli kovin isoa tyttöä siitä tuskin venähtää. Sellainen sopivankokoinen menijä, jonka tarvittaessa saa kaapattua kainaloonkin.

Koska Pirre on varsin aktiivinen pentu, etsii se samanlaista omistajaa. Pirre haaveilee kodista, jossa pitkät, päivittäiset lenkit ovat itsestäänselvyys ja jossa koiran kanssa halutaan puuhailla muutakin kuin pakolliset lenkit. Pirrellä ei liene vielä mitään kokemusta sisällä asumisesta saati mistään kotikoiran taidoista, joten opeteltavaa on edessä niin sille kuin uudelle omistajalleenkin. Pirre lupaa kuitenkin olla ahkera oppilas, kunhan opettajalla on paljon herkkuja taskussa ja pitkäjänteisyyttä varastossa!

Viipurin koirat - Pirre 15.11.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.