Kaarlo

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2017

10.10.2019
Kaarlo sai kodin Helsingistä.

7.10.2019
Kaikki Kaarlolta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Kaarlolta testattiin anaplasmoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), Dirofilaria repens, babesioosi ja Mycoplasma haemocanis. Myös Kaarlon rabiesrokotusvasta-ainetaso mitattiin ja taso ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta. Kaarlo on valmis matkustamaan Suomeen.

8.9.2019
Komea Kaarlo kävi kävelyllä ja sai uusia videoita sivuilleen.

Viipurin koirat - Kaarlo

Viipurin koirat - Kaarlo

Viipurin koirat-Kaarlo 7.9.2019

30.6.2019
Kiltti ja sympaattinen Kaarlo odottaa edelleen omaa kotia. Kaarlo on jo useamman kerran päässyt harjoittelemaan hihnakävelyä.

Miten tätä komeaa, persoonallista ja ystävällistä poikaa ei ole kukaan kysellyt? Kaarlo on kaikin puolin kiva poika. Se tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen ja on pikemminkin riitoja väistelevää kuin niihin ajautuvaa sorttia. Ihmisistä Kaarlo pitää kovasti ja koikkelehtii kömpelösti vieraiden ympärillä onnesta soikeana. Missä on Kaarlon koti?

Viipurin koirat - Kaarlo 23.6.2019

7.3.2019
Persoonallinen Kaarlo on kiltti ja ystävällinen nuori poika, joka päätyi tarhalle viime syksynä. Missä on kauniin Kaarlon koti?

Kaarlo on asunut tarhalla jo useita kuukausia. Persoonallisesta ulkonäöstään ja mukavasta luonteestaan huolimatta Kaarlo on harmillisesti päässyt vähän unohtunumaan tarhalle. Koiria on niin valtavasti, muistettavia asioita ja töitä riittää ja jokaisella tarhareissulla vastassa on aina uusia koiria. Kaarlon aitauskin sijaitsee vähän syrjässä, kaukana kaiken tapahtuman keskiöstä. Toivottavasti kivaa Kaarloa nyt kuitenkin lykästäisi, sillä oma koti olisi tämänkin ihastuttavan pojan suurin toive.

Kaarlo on aina innoissaan tarhavieraista. Se pomppii innoissaan aitauksessaan ja pusuttelee sormet märiksi verkon raoista. Aitaukseen astuneita ihmisiä Kaarlo tulee reippaasti tervehtimään. Se voi alkuun muutamaan otteeseen varmistella, että onhan vierailla varmasti hyvät aikeet mielessä ennen kuin jää rapsuteltavaksi. Uteliaisuus, halu tulla hellittäväksi ja saada huomiota ovat kuitenkin niin suuria, ettei kulu kauaakaan niin Kaarlo on jo heittäytynyt selälleen maharapsutuksista nauttimaan.

Kaarlo on päässyt toistaiseksi kerran harjoittelemaan hihnassa kävelemistä. Asia oli sille selvästi uusi ja Kaarloa jännitti hirveästi. Koska pojan menneisyydestä ei ole tietoja, tulevan omistajan täytyykin varautua harjoittelemaan Kaarlon kanssa kotikoirantaitoja aivan alkeista lähtien. Kaarlo on nuori poika ja sen todellinen ikä saattaa asettua jonnekin vuoden tai kahden tietämille. Asuinkumppaneidensa kanssa sopuisa ja kiltti Kaarlo tulee hyvin toimeen. 

Kaarlo vaikuttaa hyvin kiltiltä ja herkältä pojalta. Vaikka se on kaukana valmiista kotikoirasta, on ihmisrakkaalla Kaarlolla vielä paljon potentiaalia sellaiseksi. Kaarlon toiveissa olisi reipas koirakaveri, jonka tassunjäljissä saisi kulkea ja seurata hyvää esimerkkiä. Rauhallisempi asuinympäristö toimisi varmasti parhaiten Kaarlolle, mutta ihan korpimajaan ei sentään tarvitse muuttaa. Kaarlon toiveissa olisi ennen kaikkea ihminen, jolla olisi aikaa ja halua opastaa Kaarloa uusien asioiden opettelussa sekä tarjota huolenpitoa, hyvää koiranelämää ja rakkautta koko loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Kaarlo 2.2. & 5.3.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.