Loulou

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (alle 10 kg)
Syntymäaika: 2017

19.7.2019
Loulou sai kodin Helsingistä.

15.7.2019
Viipurin Koirat testautti Louloun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Kaikki Louloulta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. Louloulta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), babesioosi sekä Mycoplasma haemocanis. Loulou on valmis lähtemään kotimatkalle.

16.6.2019
Ihana pieni Loulou on eloisa tyttö! Se rakastaa ihmisiä ihan hirmuisesti eikä koskaan saisi tarpekseen silityksistä ja huomiosta.

Loulou löytyi eräänä keväisenä torstai-iltana viipurilaiselta huoltoasemalta. Se juoksenteli siellä tervehtimässä ihmisiä toisen pikkukoiran kanssa. Huoltoasemalle sattui pysähtymään kuljettaja, joka tuo yhdistyksemme koirat Suomeen. Hän ei voinut jättää pikkukoiria juoksetelemaan vilkasliikenteisen tien varteen, vaan otti ne kyytiinsä, kun kukaan huoltoasemalla ei tunnistanut koiria tai tunnustanut olevansa niiden omistaja. Koirista ilmoiteltiin paljon myös venäläisessä sosiaalisessa mediassa, mutta kukaan ei niitä kaivannut. Alkoi tuntua siltä, että koirat oli tarkoituksella hylätty vilkkaalle huoltoasemalle. 

Loulou asuu Irinan tarhalla. Se on valtavan iloinen ja ihmisrakas tyttö, jonka hännänheilutuksesta ei tahdo tulla loppua. Ihan ensimmäisillä tapaamiskerroilla se jännitti vähän syliin nostamista, mutta nykyisin sylissäkin oleminen on sille kiva ja tuttu juttu.

Loulou on kooltaan hyvin pieni. Se on sellainen näppärä syliin mahtuva koira, jonka saa tarvittaessa helposti nostettua vaikkapa bussiin. Reippaana tyttönä Loulou voisikin soveltua kaupunkiin asumaan, kunhan uusi omistaja ymmärtää, että aluksi sitä silti voivat jännittää monet asiat.

Loulou elää aitauksessa, jossa on useita muita pentuja ja pieniä koiria. Se tulee pääosin niiden kanssa hyvin toimeen, mutta ruoka on selvästi sellainen asia, joka saa Louloun helposti puolustuskannalle. Poissuljettua ei siis ole, etteikö Louloun uudessa kodissa voisi olla jo koirakaveri odottamassa, mutta siihen tulee varautua, että resurssien jakamiseen totutellaan pikkuhiljaa.

Koska Louloun historia on meille arvoitus, emme myöskään tiedä, onko se koskaan kulkenut hihnassa tai edes asunut sisätiloissa. Uskallamme kuitenkin veikata, että jonkinlainen koti ja omistaja Louloulla on ollut, sillä muuten se ei varmasti olisi niin kovin ihmisrakas ja luottavainen tyttö. Eikä näin pieni koira kauaa yksi kadulla muutenkaan pärjäisi.

Loulou etsii sitoutunutta omistajaa, joka on valmis opettamaan Louloulle kotikoiran taidot aakkosten alusta alkaen. Eloisana tyttönä Loulousta tulee varmasti mainio lenkkikaveri ja aktiivinen osallistuja puuhaan kuin puuhaan. Loulou olisi valmis matkustamaan omaan kotiin jo pian!

Viipurin koirat - Loulou 30.5. & 8.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.