Mushu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi/suureksi
Syntymäaika: 7/2019

5.12.2019
Mushu sai kodin Espoosta.

23.10.2019
Voi Mushu! Tämä poika se niin tykkää ihmisistä. Ystävällisestä ja reippaasta Mushusta on kasvamassa upea poika.

Syksyllä venäläisessä sosiaalisessa mediassa kiersi kuvia viidestä oman onnensa nojasta löytyneestä pennusta. Vaikka Olga oli juuri saanut pihansa tyhjennettyä edellisistä pennuista, ei hän voinut olla auttamattakaan viisikkoa. Niinpä ne jo pian matkasivat Olgan luokse asustellen nyt omassa ulkoaitauksessaan Olgan pihalla.

Mushu ja sen todennäköiset sisarukset MutikainenMoiaMinou ja Melvin ovat onneksi kaikki reippaita ja ihmisrakkaita pirpanoita. Mushu ei jää aikailemaan nähdessään tarhavieraiden saapuvan. Pörheät korvat painuvat niskaan ja häntä lähtee vispaamaan iloisena. Jihuu, ihmisiä! Mushu tulee heti reippaana nuuhkimaan ja tekemään tuttavuutta. Se on mukavan rohkea ja hakee itse huomiota, mutta välillä vain istuskelee lähistöllä rauhallisesti tutkaillen. Kun sitten uudestaan poikaa käy vähän silittelemässä, käynnistyy taas pieni häntä ja pusuja satelee. Mushu kuitenkin rauhoittuu yhtä nopeasti kuin innostuukin eikä se ole mikään rasavilli riekkuja.

Pentujen menneisyydestä ei ole tarkempia tietoa. Vaikka ne ovatkin löytyneet jonkin hylätyn talon raunioista, ovat ne sosiaalisia, reippaita ja ihmisiin tottuneita. Todennäköisempää on, että joku on ne sinne tai lähistölle käynyt hylkäämässä, sillä ilman ihmiskontakteja ne eivät ole varttuneet. Kotikoiran elämästä ne silti tuskin tietänevät mitään, joten kaikkia asioita hihnassa kulkemisesta sisäsiisteyteen täytyy lähteä opettelemaan nollasta. Lyhyen elämänsä aikana ne eivät välttämättä ole ehtineet nähdä paljoa, joten moni uusi asia tai tilanne voi alkuun kummastuttaa tai jännittää. Pentujen emosta ei ole tietoa, mutta aikuisina niistä kasvaa keskikokoisia koiria.

Viipurin koirat - Mushu 21.11.2019

Viipurin koirat - Mushu 12. & 17.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.