Blanka

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2019

24.12.2019
Blanka muutti omaan kotiin.

16.12.2019
Varovainen Blanka matkusti hoitopaikkaan Tampereen seudulle reipastumaan. Blanka etsii koirakaverellista kotia aikuisperheestä.

20.11.2019
Blankalle tehtiin tautitestit oman kodin toivossa. Kaikki Blankalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Blankalta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis

9.11.2019
Blanka on niin kaunis tyttö, että se kääntää katseita takuulla joka paikassa, missä liikkuukin. Luonteeltaan se on vähän ujo, joten toivomme sen pääsevän pian omaan kotiin reipastumaan.

Kolme kaunista sisarusta, Brenda, Beth ja Blanka, päätyivät Irinan tarhalle syksyllä. Mustat siskokset Beth ja Brenda on reippaita ja ihmisrakkaita, ja valkoinen Blanka taas on vähän varovaisempi. Yhtä kaikki, koko kolmikko on perusluonteeltaan iloisia ja eläväisiä pentuja, joilla on tarhaolosuhteita ajatellen harmillisen ohut turkki. Siksi toivomme kovasti, että tytöt pääsisivät Suomeen ennen kovien pakkasten alkamista.

Siinä missä Blankan siskot juoksevat muitta mutkitta tervehtimään jokaista tulijaa, tuumailee Blanka asiaa hieman varovaisempana. Pienen tovin jälkeen se lähestyy selän puolelta ja aika nopeasti hyppää varovaisesti vasten. Häntä heiluu ja sen olemus kertoo suuresta uteliaisuudesta, mutta samaan aikaan sen silmistä näkee, että tilanne vähän jännittää sitä. Blankan kiinnostus ihmisiä kohtaan on kuitenkin niin selkeän suurta, että uskomme, että se reipastuu omassa kodissa nopeasti, kunhan vain pääsisi pois tarhaolosuhteista. 

Syliin nostaminen oli Blankasta kovin jännittävää. Siitä huolimatta se pysyi siinä kiltisti kuvaamisen ajan. Blanka kaipaisikin kovasti positiivisia, rauhallisia kokemuksia ihmisistä, jotta se huomaisi, että ihmiset ovat kyllä oikeasti kilttejä ja kivoja tyyppejä. Koska Blanka on hieman ujo pentu, toivomme sille kotia, jossa olisi jo aikuinen koirakaveri odottamassa. Koirakaverin mallia seuraamalla varovaisetkin pennut reipastuvat yleensä nopeasti, ja esimerkiksi ulkoilu on paljon helpompaa kaverin tassunjälkiä seuraamalla kuin aivan yksinään.

Blankasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Blanka kaipaa sellaista kotia, jossa halutaan tarjota koiralle niin perustaitojen opettamista kuin paljon kainalossa köllöttelyäkin - monipuolista liikuntaa unohtamatta. Uuden omistajan tulee ymmärtää se, että alkuaika tarhalla kasvaneen pennun kanssa voi tuntua työläältä, onhan sillä niin valtavan paljon uutta opeteltavana. Se ei ymmärrä hihnassa kävelemisen lainalaisuuksista, se ei tiedä, että tarpeet olisi suotavaa tehdä ulos, eikä se voi ymmärtää, miksi se jätetään yksin. Kaikki nämä kuitenkin alkavat sujua, kunhan niiden kouluttamiseen hieman paneudutaan ja ennen kaikkea osataan antaa pennulle aikaa sisäistää se kaikki uusi ja ihmeellinen, mihin se uudessa kodissa ja ympäristössä törmää. 

Viipurin koirat - Blanka 22.9. & 30.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.