Aleksei

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2018

21.2.2019
Aleksei sai kodin Jyväskylästä.

24.1.2019
Aleksei matkusti hoitopaikkaan Porvooseen.

11.1.2019
Kaikki Alekseilta testatut vektorivälitteiset taudit eli anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja babesioosi olivat negatiivisia. 

Viipurin Koirat testautti myös Aleksein rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Viipurin koirat - Aleksei 23.1.2019

23.11.2018
Aleksei on rauhallinen ja lempeä poika, joka kovasti haluaa ihmisten huomiota ja hakee sitä rohkeasti. Aleksei vaikuttaa kiltiltä ja sympaattiselta pennulta.

Aleksein historia ennen tarhalle tuloa on tuntematon. Se oli noin kolmen kuukauden ikäinen, kun sen joku hylkäsi Irinan tarhalle. Siellä se parhaansa mukaan yrittää sopeutua pentulaumaan ja pärjätä ison porukan vauhdikkaassa menossa mukana.

Kun aitaukseen astuu, tulee Aleksei heti tervehtimään. Se nousee varovasti vasten, haluaa lipaista vähän poskea ja sen jälkeen painaa päänsä kaulaa vasten. Se on hyvin ihmisrakas poika, joka selvästi rakastaa huomiota, mutta joka kuitenkin hakee sitä kohteliaasti ja rauhallisesti. Aleksei vaikuttaakin hyvin sympaattiselta pennulta - sellaiselta, joka osaa ottaa uudet asiat rauhallisesti, mutta suhtautua niihin kuitenkin uteliaasti ja luottavaisesti.

Koska emme tiedä Aleksein ensimmäisistä elinkuukausista mitään, emme tiedä myöskään sitä, onko se koskaan asunut sisätiloissa. Todennäköisesti sisäsiisteyden opettelun joutuu pojan kanssa aloittamaan nollasta, ja samoin lienee hihnassa kävelemisen ja yksinjäämisen laita. Olemme kuitenkin varmoja, että fiksuna poikana Aleksei oppii nämä tavat varsin sukkelaan, kunhan sitä niihin rauhallisesti opetetaan.

Sosiaalinen Aleksei sopeutunee monenlaiseen kotiin ja ympäristöön. Koirakaveri olisi siitä varmasti ihana juttu, mutta ainoanakin koirana se lienee pärjäävän hyvin. Tärkeintä on, että omistajalla on aikaa ja pitkäjänteisyyttä Aleksein sopeuttamiseen ja yhteisen elämän rakentamiseen sen kanssa.

Viipurin koirat - Aleksei 21.11.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.