Hukka

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2018

11.6.2019
Hukka sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

28.3.2019
Hukka-poika pääsi hoitopaikkaan Pyhtäälle.

29.1.2019
Kaikki Hukalta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Hukalta testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi. Viipurin Koirat testautti myös Hukan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

10.1.2019
Hukka-poika tahtoisi ehtiä joka paikkaan, mutta pahus kun rohkeus ei aina ihan riitä! Uteliaisuutta ja intoa kyllä riittäisi.

Hukka ja sisarukset Hania, Helga, Hulda, Hilppa ja Hiawatha löytyivät loppuvuodesta Karjalankannaksella sijaitsevasta kylästä. Pentujen koditon emo steriloitiin ja jäi kylään asustelemaan, mutta pikkuiset pennut pääsivät Olgan tarhalle kasvamaan ja odottamaan omia koteja.

Hukka yrittää ehtiä kaikkiin aitauksen tapahtumiin mukaan, mutta hieman silti ujostuttaa. Hukkaa saa kuitenkin varovasti rapsutella ja nostettua syliin. Eikä tämä poika sylissä olemisesta kovin hätkähdä vaan nököttää siinä kiltisti. Selvästi hauskempaa on kuitenkin, kun omat tassut vievät eikä tarvitse pysyä paikoillaan! Hukka kaipaisi kovasti ihmistä, joka opastaisi sen kotikoiran elämän alkuun ja lupaisi tarjota loppuelämäksikin lämpimän kodin ja mieluista puuhasteltavaa.

Viipurin koirat - Hukka 5.1.2019

Viipurin koirat - Hukka 15.12.2018 & 5.1.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.