Bafi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2018

14.3.2019
Bafi sai kodin Kuopion seudulta toisen viipurilaiskoiran kaverina.

11.3.2019
Bafi osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

6.2.2019
Hentoinen ja kaunis Bafi tärisee aitauksessaan. Bafilla on ollut epäonnea. Se sai jo kertaalleen kodin Viipurista, mutta omistaja palautti sen takaisin tarhalle.

Tarhanpitäjä Irinan mukaan Bafi adoptoitiin muutaman kuukauden ikäisenä pentuna viipurilaiseen kotiin. Omistaja kuitenkin palautti Bafin tarhalle eikä selitellyt asiaa sen kummemmin. Ehkä hetken mielijohteesta otettua suloista pentua ei jaksettukaan enää hoitaa. Bafi vaikuttaa ihanalta ja hurmaavalta nuorelta koiraneidiltä, ja toivomme kovasti ettei sen tarvitsisi hytistä tarhalla kauaa vaan kutsu omaan, kunnolliseen kotiin kävisi nopeasti.

Bafi katselee saapuvia vieraita sivusta eikä tee itsestään numeroa. Se kuitenkin ilahtuu tullessaan huomatuksi eikä tytön nöyrään, kilttiin ja ihmisrakkaaseen olemukseen voi olla ihastumatta. Häntä alkaa väpättää, korvat painuvat niskaan ja pieni kuono kurkottelee jos saisi edes muutaman pusun annettua. Bafilla näyttää olevan myös hassu tapa nyrpistellä ja irvistellä, mutta mitään pahaa se ei sillä tarkoita, vaan ehkä se on pikemminkin Bafin tapa hymyillä. Sylissä Bafi istuu nätisti ja rauhallisesti ja on selvästi tottunut käsittelyyn. Bafin kanssa samassa aitauksessa elää useita muita koiria ja Bafi vaikuttaa tulevan niiden kanssa hyvin juttuun. Tyttö pääsee myös näyttämään, että hihnakävelykin sujuu melko tottuneesti. Muutamat vapaana elävät tarhan koirat tulevat tutustumaan tyttöön eikä Bafi oikein muuta osaa kuin heittäytyi maahan nöyrääkin nöyrempänä. 

Puolivuotiaalla Bafilla on vielä koko elämä edessään. Epäonnea Bafi on kokenut jo riittämiin, joten etsinnässä on vain se kunnollisin, sitoutunein ja pysyvin koti. Emme tiedä tarkalleen millaisessa kodissa Bafi on elänyt tai mitä kotikoirantaitoja sille on opetettu - tai jätetty opettamatta. Niinpä tulevan omistajan on valmistauduttava harjoittelemaan puuttuvia taitoja ja asioita Bafin kanssa.

Viipurin koirat - Bafi 16.2.2019

Viipurin koirat - Bafi 2.2.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.