Lia

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2018

30.4.2019
Lia sai oman kodin Siuntiosta.

4.4.2019
Lia matkusti sijaiskotiin Vihtiin odottamaan ikioman kodin löytymistä.

2.4.2019
Lia osallistui Viipurin Koirien rabiesvasta-ainetasokartoitukseen rokotusvasteen varmistamiseksi ja sen vasta-ainearvot ylittivät tarvittavan 0,5 IU/ml. 

25.3.2019
Lialle tehtiin pikatesti sydänmadon sekä punkkivälitteisten tautien varalta (ehrlichioosi, anaplasmoosi ja borrelioosi). Tulos oli kaikkien osalta negatiivinen.

27.2.2019
Lia on kaunis ja ihastuttava tyttö - niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Sosiaalinen, reipas ja ihmisrakas Lia olisi valmiina omaan kotiin!

Siskokset Lia ja Liv päätyivät Irinan luokse pikkupentuina alkuvuodesta. Siskosten tarina on surullinen, mutta Venäjällä tavallinen. Niistä haluttiin eroon, mutta sen sijaan että niille olisi etsitty kodit tai ne olisi tuotu koiratarhalle, ne päätettiin heittää roskikseen. Onneksi paikalle sattui hyväsydäminen ihminen, jonka avulla pennut toimitettiin Irinan tarhalle.

Lia vaikuttaa oikein kivalta pennulta. Se tepsuttaa reippaana vieraiden luokse eikä mikään ole niin mukavaa kuin ihmisten kanssa seurustelu. Rapsutuksia ja paijauksia suloiselle tytölle riittääkin, ainakin edes pieneksi hetkeksi. Lia ei ole vaatimassa huomiota, mutta ilahtuu kuitenkin kun se huomataan. Toistaiseksi tyttö on vielä mukavan rauhallinen, mutta eiköhän menovaihdekin tule kotioloissa esiin. Lian kanssa samassa aitauksessa asustaa muutama muu pentu ja yksi aikuinen pikkunarttu. Lia vaikuttaa sopuisalta pennulta ja tulee hyvin juttuun muiden kanssa.

Lian menneisyydestä ennen roskapönttöön joutumista ei ole tietoa, mutta näin ihmisrakas ja reipas pentu on kuitenkin saanut olla ihmisten kanssa tekemisissä ihan pienestä saakka. Sisäsiisteydestä, hihnassa kulkemisesta tai yksin olemisesta Lia ei vielä ymmärrä mitään, ja haluaakin löytää rinnalleen kärsivällisen, ymmärtäväisen ja motivoituneen ihmisen, jolla on aikaa sille.

Viipurin koirat - Lia 16.2.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.