Arru

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2019

24.2.2020
Ihana Arru muutti omaan kotiin.

12.2.2020
Arru testattiin oman kodin toivossa seitsemän vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Arrun testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, borrelioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) sekä ihomato (Dirofilaria repens).

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Arrun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

23.1.2020
Kaunis Arru on toivekas kodin löytymisen suhteen ja kukapa ei näin ihanaan koiraan rakastuisi!

Aitauksessa häärivät ihmiset ovat Arrusta kiinnostavia, vaikka se suhtautuukin hiukan varoen ihmisiin. Nopeasti Arrukin innostuu moikkailemaan uusia tuttavuuksia muiden pentujen mukana ja silloin tyttöä saa silittääkin. Tammikuisessa märässä multamaassa Arru juosta pinkoo menemään muiden pentujen tapaan.

Eräällä kodittomalla miehellä oli steriloimaton narttukoira, joka kanssa he yhdessä etsivät roskakoreista ruokaa syötäväksi. Tämä koira oli synnyttänyt seitsemän pentua. Kaikeksi onneksi tarhanpitäjä Olga kuuli tapauksesta ja tavoitti miehen sekä sai otettua kuusi pentua suojiinsa. Yhdestä koiranpennusta mies ei suostunut millään luopumaan, vaikka Olga tarjosi pientä maksuakin vastineeksi. Koditon mies ja nykyisin steriloitu narttukoira sekä yksi pentu jatkavat elämistään kadulla kodittomina. Olgan tarhalla oleva sisarussarja AiriAhtiAveAnnaAnttu ja Arru toivovat hyvän tuurinsa jatkuvan tästä eteenpäin ja kotien löytyvän Suomesta.

Kukaan ei ole vielä opettanut pienelle Arrulle kotikoiran taitoja, eihän tyttö ole vielä koskaan kodissakaan ollut. Kaikki kotikoiran aakkoset aasta ööhön tulee tämän fiksun neidin kanssa yhdessä opetella. Kun rauhallisesti ja lempeästi opetetaan, niin hyvä lopputulos on tulossa. Arru voisi viihtyä parhaiten rauhallisemmissa maisemissa kaupungin keskustan sijaan. Mikäli kotoa löytyisi vielä kiva koirakaveri, olisi se Arrusta varmastikin ihana asia. Tämä kaunotar odottaa hakemustasi ja toivoo kuulevansa sinusta pian!

Viipurin koirat - Arru 3.1.2020

Viipurin koirat - Arru 20.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.