Cassandra

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2017
Sijainti: Helsinki, Suomi

1.5.2020
Cassandra jäi asumaan pysyvästi hoitopaikkaansa.

4.4.2018
Cassandra kävi sterilisoitavana ja sai samalla 1-vuotisrokotukset.

19.10.2017
Suloinen Cassandra pääsi Helsinkiin kotihoitoon, sillä tarhalla ujon pennun on vaikea reipastua.

Cassandrasta on kuoriutunut iloinen tyttö, joka kaipaa ymmärtäväistä omistajaa!

Cassandra ja sen siskot Cara sekä Carina päätyivät keväällä pieninä pentuina Olgan luokse. Siskokset olivat kaikki aluksi arkoja, mutta hiljalleen niistä jokainen alkoi reipastua. Nyt vihdoin ne kaikki ovat Suomessa.

Cassandra on viettänyt kotihoidossa jo tovin. Se on reipastunut paljon, ja tutussa seurassa se onkin pentumaisen vilkas ja aktiivinen tyttö. Sen lempipuuhaa on siskojen kanssa riehuminen ja touhottaminen, onhan se ihanaa, kun leikkikaverit löytyvät omasta takaa!

Hoitopaikassa Cassandra on tottunut myös kissoihin. Välillä kissat tosin saavat vähän vauhtia Cassandralta, joten kissojen on syytä olla jo aiemmin koiriin tottuneita, mikäli mielii yhteiseloa heille ajatella.

Cassandra jännittää vieraita ihmisiä vielä suhteellisen paljon. Siksi se kaipaa ymmärtäväistä omistajaa, sellaista, joka osaa ja haluaa opastaa sitä rauhallisesti ja pitkäjänteisesti uusissa tilanteissa ja uusien ihmisten tapaamisissa. Cassandra arvostaisi varmasti reipasta koirakaveria, joka voisi näyttää sille mallia jännittävissä tilanteissa. Cassanda etsii kotia rauhallisesta ympäristöstä.

Cassandra odottaa kovasti, että se pääsisi omaan kotiin näyttämään, millainen helmi sen hiomattoman kuoren alta löytyykään. Cassanda tulee tarvitsemaan opastusta monissa arkisissa asioissa, mutta oikealla ohjauksella siitä tulee vielä hieno koirakaveri uudelle omistajalleen.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.