Suki

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019

6.2.2020
Suki sai kodin Kotkasta.

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Sukin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

Katso video näytteenotosta: 

Suki - näytteenotto rabiesvasta-ainetestiä varten 16.1.2020

16.12.2019
Sukille tehtiin tautitestit oman kodin toivossa. Kaikki Sukilta testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Sukilta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis

27.11.2019
Suki on reipas, ihmisrakas ja muutenkin kaikin puolin valloittava kajaalisilmä. Suki odottaa jo kovasti, milloin pääsisi aloittamaan tutkimusmatkansa omaan kotiin ja Suomeen.

Suki on aivan ihana pentunen! Ja niin kovin kaunis. Tyttö ei malttaisi vain oikein mitenkään pysyä paikoillaan vaan olisi innoissaan tutkimassa ja nuuhkimassa kaikkea ympärillä olevaa hirveällä tohinalla. Pieni häntä vispaa sylissä ja pää kääntyilee kuin pöllön poikasella, mutta onneksi edes muutama edustava kuva saadaan. Vähän se sylissä oleminen ihmetyttää, mutta aika ihastuksissaan Suki on ihmisistä, huomiosta ja rapsutuksista. Sen menneisyydestä ei ole tietoa, mutta näin reippaan pennun kohdalla ei oikein ole muuta mahdollisuutta kuin se, että se on saanut elää ja kasvaa ihmisten parissa. Luottavainen Suki toivoo kovasti, että saisi jo pian ottaa seuraavan askeleen eteenpäin elämässään ja muuttaa omaan kotiin Suomeen.

Sukista kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Suki voisi ilahtua kivasta koirakaverista kodissa, mutta reippaana tyttönä Suki sopeutunee myös ainoaksi koiraksi. Pääasia on, että omistajalta löytyy intoa reippaaseen lenkkeilyyn arkitaitojen harjoitteluun ja tietenkin koiran kanssa oleiluun ja ajanviettämiseen. 

Viipurin koirat - Suki 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.