Micky

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2019

7.3.2020
Micky sai kodin Porista.

14.2.2020
Iloinen Micky jatkaa oman kodin etsintää Suomesta käsin. Micky on tavattavissa sijaiskodissaan Tampereen seudulla.

12.2.2020
Micky testattiin oman kodin toivossa seitsemän vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Mickyn testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, borrelioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) sekä ihomato (Dirofilaria repens).

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Mickyn rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

20.1.2020
Ääk, varokaa! Sydäntenmurskaaja! Tämä pieni ja vikkelä poika on ehtinyt kiertämään jo jokaisen sylin ja pussaamaan naamat märäksi ennen kuin koko pentua on edes ehtinyt kunnolla huomaamaan.

Kamenkan kylästä löytyi hylätty pentue syyskuun lopussa. Pennut olivat vain 3-4 viikon ikäisiä eikä emoa näkynyt missään. Olga sai huolestuneen yhteydenoton näistä orpopennuista ja lupautui ottamaan ne luokseen vahvistumaan ja kasvamaan. Näin CasimirIsak, Micky, MaunuEstaElida ja Deana aloittivat matkan kohti omia kotejaan.

Micky ja siskonsa Deana ovat pentuporukan pienikokoisemmat pennut. Micky-rukka ei pärjännyt ulkoaitauksessa, joten se on onnekkaana saanut asustella kaikki nämä kuukaudet sisällä Olgan kotona. Sisätilat Micky on tottunut jakamaan eri ikäisten ja kokoiset koirien ja kissojen kanssa eikä yhteiselossa ole ongelmia.

Vaikka Olga elää melko eristäytynyttä elämää, ei ilolla ole rajaa kun tarhavieraat astelevat sisälle tupaan. Micky on niin onnessaan kuin pieni pentu vaan ikinä voi olla eikä se arastele vieraita lainkaan. Se on kapuamassa kaikkien syliin ja niskaan, nuuhkuttelemassa jokaisen hiuksia ja vaatteita. Myös pari paikalle tullutta eläinlääkäriä saavat osansa Mickyn vieraanvaraisuudesta eikä sen touhuja voi katsella hymyilemättä. Vaikka Micky on innoissaan ihmisistä, ei se ole hampailla mistään tarraava riiviö. Se vain haluaa punkea itsensä syliin ja olla siinä. Kun tuoreimmat kuulumiset on vaihdettu, ottaa Micky mukavan asennon pehmoiselta pediltä ja jää uteliaana seuraamaan tauti- ja rabiesvasta-ainenäytteidenttoa.

Sisätiloissa asuminen ja kodin monet eri vempeleet ovat tulleet Mickylle tutuiksi, mutta kaulapanta ja hihna ovat sille tuntemattomia kapistuksia. Sisäsiisteyden laitakin on vähän niin ja näin, sillä suurta eläinlaumaa yksin hoitavalla vanhalla Olgalla ei ole resursseja harjoitella sellaista. Tulevan kodin onkin oltava valmis panostamaan sisäsiisteyden, yksin olemisen ja hihnassa kulkemisen harjoitteluun. Reippaalla, ihmisrakkaalla ja avoimella Mickyllä on hyvät eväät tulevaisuuteen - nyt tarvitsisi löytää vain se ikioma koti.

Viipurin koirat - Micky 3.1. & 16.1.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.