Hoku

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

3.2.2020
Hoku sai kodin Kouvolasta.

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Hokun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. Katso video näytteenotosta.

Hoku - näytteenotto rabiesvasta-ainetestiä varten 16.1.2020

16.12.2019
Hoku testattiin oman kodin toivossa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

7.11.2019
Liikuttava nappisilmä Hoku ei oikein meinaa uskoa todeksi, että joku haluaisi sitäkin vähän rapsutella. Hoku on kohtuullisen reipas ja oikein ystävällinen pieni miehenalku.

Hoku päätyi alkusyksyllä Irinan tarhalle yhdessä veljensä Hepun kanssa. Melkoisen laiha rimppakinttu Hoku oli saapuessaan paljon reippaampi kuin veljensä eikä turhia aikaillut tavatessaan uusia tuttavuuksia. Hintelä Hoku on saanut myös kerättyä painoa eikä ole enää läheskään yhtä heiveröinen kuin saapuessaan.

Tällä hetkellä Hoku asustaa samassa aitauksen monen muun pennun kanssa. Se vaikuttaa iloiselta, luottavaiselta ja ihmisrakkaalta pennulta, joka tulee onnellisena hakemaan huomiota ja rapsutuksia. Veljensä tavoin Hokukin vaikuttaa vähän tottumattomalta ihmisten käsittelyyn ja jännittyy niissä tilanteissa jonkin verran, mutta äkkiäkös oman ihmisen löytyessä sekin asia korjaantuu. Hoku ei ainakaan vielä ole penturiiviöiden kärkikastia vaan mukavan rauhallinen pentu. Toki rauhallisuus voi kotiutuessa karista pois, mutta ainakaan toistaiseksi tämä poika ei roiku naskaleilla lahkeissa vaan se luottaa ystävällisen, tiiviin tapituksen ja hännänväpätyksen voimaan.

Hoku etsii tositarkoituksella motivoitunutta ja ymmärtäväistä ihmistä, joka jaksaa rauhalliseen tahtiin onnistumisista kehuen opettaa Hokulle uusia taitoja aina sisäsiisteydestä hihnakävelyyn. Hoku toivoo kovasti, ettei sen tarvitsisi jäädä palelemaan tarhalle koko pitkäksi talveksi vaan oma koti olisi lähempänä kuin poika osaisi edes uneksia!

Viipurin koirat - Hoku 30.10.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.