Timjami

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2019
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

24.9.2020
Timjami sai kodin Jämsästä.

10.8.2020
Koska Timjamin tautitesteistä on kulunut aikaa, kaikki testit uusittiin. Testit olivat negatiivisia kaikkien tutkittujen tautien osalta.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

28.4.2020
Timjami kastroitiin Viipurin Koirien tuella.

6.3.2020
Viipurin Koirat testasi Timjamin rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Timjamilta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

27.2.2020
Miten ihana voikaan pentu olla? Mistä lie pieni Timjami perinyt hurmaavan ulkonäkönsä, mutta ei luonteessakaan ole valittamista. Reipas Timjami on pian valmis valloittamaan oman perheen!

Suloinen pörrökolmikko Tare, Timjami ja Tiuku päätyivät Irinan tarhalle vuodenvaihteessa. Timjami on alusta lähtien ollut utelias ja reipas pentu, joka haluaa olla siellä missä ihmisetkin. Rapsuttelut ja huomio ovat tarhakoirille harvinaista herkkua, joten ei ihme, että moni pieni pentu menee onnesta sekaisin saadessaan kaivattua ihmisseuraa luokseen. Arastelusta ei ole tietoakaan, kun Timjami rynnistää hakemaan omaa osaansa huomiosta. Se viihtyy sylissä myös hyvin eikä ihmisten käsittely ole sille vierasta.

Timjami pääsi harjoittelemaan myös hihnakävelyä eräänä helmikuisena päivänä. Alkuun tiukka kaulapanta ja kiristyvä hihna oli tietysti jännittävä juttu Timjamille, mutta pääasiassa meno tarhan ulkopuolella oli hauskaa kun sai nautiskella kunnolla ihmisistä.

Timjami ei miksikään isoksi keskikokoiseksi ole kasvamassa vaan jäänee n. 50-55 cm kokoiseksi - jos niinkään isoa pojasta kasvaa.

Viipurin koirat - Timjami 20.2.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.