Anttu

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2019

24.2.2020
Anttu sai kodin Porvoosta.

12.2.2020
Anttu testattiin oman kodin toivossa seitsemän vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tautitestit olivat negatiivisia.

Antun testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, borrelioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) sekä ihomato (Dirofilaria repens).

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Antun rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

23.1.2020
Hurmaava Anttu vaikuttaa mukavan rauhalliselta pennulta ja pojan ihmisrakkaus näkyy lukuisissa pikkupusuissa.

Antulla ei ole ollut koskaan kotia, sillä sen tie on vienyt suoraan kadulta Olgan koiratarhalle. Onneksi Anttu ei ole kovia kokemuksia säikähtänyt, vaan se on toiveikkaana odottamassa oman kodin kutsua muiden pentujen joukossa. Anttu vaikuttaa vähän tuumailijalta, hieman rauhallisemmalta kuin kaikista sukkelimmat ja energisimmät pennut. Mutta saattaahan se olla, että Antustakin löytyy tilaisuuden tullen villikko.

Eräällä kodittomalla miehellä oli steriloimaton narttukoira, joka kanssa he yhdessä etsivät roskakoreista ruokaa syötäväksi. Tämä koira oli synnyttänyt seitsemän pentua. Kaikeksi onneksi tarhanpitäjä Olga kuuli tapauksesta ja tavoitti miehen sekä sai otettua kuusi pentua suojiinsa. Yhdestä koiranpennusta mies ei suostunut millään luopumaan, vaikka Olga tarjosi pientä maksuakin vastineeksi. Koditon mies ja nykyisin steriloitu narttukoira sekä yksi pentu jatkavat elämistään kadulla kodittomina. Olgan tarhalla oleva sisarussarja Airi, Ahti, Ave, Anna, Anttu ja Arru toivovat hyvän tuurinsa jatkuvan tästä eteenpäin ja kotien löytyvän Suomesta.

Sympaattinen Anttu toivoo kodin löytyvän jostain muualta kuin aivan kaupungin keskustasta. Koska Anttu on vähän tuumailija, olisi hieman rauhallisempi seutu Antun mieleen. Myös kotona odottava kiva koirakaveri olisi plussaa, koska toisen koiran tasssunjälkiä seuraten on turvallisempaa tutustua maailmaan. Kotikoiran taidot Antun kanssa saa harjoitella ihan alusta lähtien, sillä pojan karvaiseen tassuun ei ole yhtään oppia ehtinyt vielä kertyä. Anttu on varsin fiksu poika, ja positiivisella ja palkitsevalla opettamisella se oppii taidot varmasti. Mistä löytyy Antun ikioma koti?

Viipurin koirat - Anttu 3.1. & 16.1.2020

Viipurin koirat - Anttu 20.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.