Nappe

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

1.3.2020
Nappe sai kodin Salosta.

9.2.2020
Ihmisystävällinen Nappe on nyt jonkin aikaa saanut tutustua suomalaiseen elämänmenoon ja näyttää siltä, että tarhalle ei ikävä ole.

Vielä sen elämässä on kuitenkin asioita sen nuoren iänkin vuoksi, jotka saattavat sitä jännittää, jolloin se hakeutuu mielellään ihmisen luo turvaan ja saattaapa se haukkuakin, kun oikein jännittää. Se ei missään nimessä ole vihainen, vaan sen tarkoitus on komealla haukullaan saada pelottava asia itsestään kauemmas. Seitsentoistakiloiseksi nuorukaiseksi sillä on komea haukku ja koska ei ole varmuutta, jääkö haukkuminen pois, Nappe etsii kotia ensisijaisesti ympräristöstä, jossa haukkuminen ei ole ongelma.

Napen lempparipaikkoja on ihmiskainalo ja juokseminen vapaana maastossa. Se on siis varsin perinteinen vintiö, jolla on paljon energiaa ja joka kaipaa tekemistä. Pelkästään siis sohvaköllijäksi siitä ei ole. Napella on poikkeuksellisen hieno ja kiiltävä musta turkki, joka varmasti kerää katseita sitten, kun se saa oman ihmisensä kanssa toivottavasti oikein piankin kulkea. Nuorimies tykkää ja innostuu nameista, mikä tarkoittaa sitä, että se mielellään oppii uusia asioita namit saadaakseen. Älykkäänä koirana se oppiikin melko nopeasti. Paitsi koirien ja ihmisten, Nappe on myös kissojen kaveri, välillä kissat tosin saattavat olla sitä mieltä, että vähempikin kaveruus riittäisi. Nappe on siis kertakaikkiaan kultainen poika, josta joku saa itselleen komean ja hyväntuulisen ystävän.

Viipurin koirat - Nappe 9.2.2020 kotihoidossa

1.2.2020
Nappe odottaa kotiehdokkaita hoitopaikassaan pk-seudulla.

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Napen rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

21.12.2019
Kaunis Nappe nauttii ihmisen huomiosta. Syliin joutuminen ei taida haitata Nappea ollenkaan.

Nappe päätyi Irinan tarhalle veljensä Nillen kanssa syksyllä. Kauniit mustaturkkiset veljekset vaikuttavat ihmisten parissa viihtyviltä, mutkattomilta pojan vekaroilta. Mustilla koirilla on välillä ollut hankaluuksia kodin löytymisen kanssa. Tämä aivan hullu asia ei saa kääntyä näiden ihanien veljesten epäonneksi. Pojillahan on sekä luonne että lookki ihan kohdillaan.

Nappe on veljeksistä rauhallisempi. Päästessään sylissä ulos aitauksesta, ottaa Nappe tilanteen lungisti. Napesta huomaa selvästi, kuinka se nauttii silityksistä. Kunpa se pääsisi pian viettämään laatuaikaa oman ihmisen kanssa. Kainalossa kiehnääminen olisi varmasti tämän pojan mieleen. Kuitenkin, vaikka sohvalla köllöttely on toki mukavaa, täytyy sille olla myös vastapainoa elämässä. Napella onkin toiveissa koti jossa sen kanssa jaksetaan myös touhuta. Kun pohjatyö tehdään kunnolla, eli uuteen perheeseen ja ympäristöön maltetaan totutella rauhassa, syntyy yhteinen luottamus, joka voi ajan kanssa johtaa mahtaviin yhteisiin seikkailuihin. 

Viipurin koirat - Nappe 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.