Pehmis

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2019

6.2.2020
Pehmis sai kodin Kotkasta.

24.1.2020
Viipurin Koirat testasi Pehmiksen rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta. 

2.1.2020
Vauhdikas Pehmis on paitsi suloisen persoonallinen, myös ihanan sosiaalinen ja reipas tyttö! Kuka voisi vastustaa sen hassuja eriparisia korvia?

Loppuvuodesta Irinan tarhalle päätyi iso pentujoukko Kamenkan kylästä. Pehmis kuuluu tähän sekalaiseen porukkaan.

Pehmis on niin aurinkoinen ja hassu tyttö, että sen touhuja ei voi katsoa nauramatta. Se ratkeaa riemusta, kun aitaukseen astuu, eikä sen into hälvene yhtään, vaikka aitauksessa touhuaisi sen kanssa kuinka. Pehmis todellakin rakastaa kaikkia ihmisiä, ovat ne tuttuja tai tuntemattomia. Mainio vauhtimimmi!

Pehmis elää muiden samanikäisten pentujen joukossa. Se tulee sujuvasti juttuun kaikkien kanssa ja on oppinut pärjäämään lauman välillä kovin vauhdikkaassakin menossa. Ja vaikka toiset pennut ovat sen mielestä kivoja leikkikavereita, ei silti ihmisten seuraa voita sen mielessä mikään. Jos vain pääsisi vähän lipaisemaan poskesta, niin Pehmiksen päivä olisi pelastettu.

Emme tiedä, missä Pehmis on kasvanut aivan pienimmän pentuaikansa. Emme siis tiedä, onko se nähnyt maailmaa juuri yhtään. Pehmis on kuitenkin hyvin reipas ja sosiaalinen tarhaoloissa, joten uskomme ja toivomme, että sopeutuminen uuteen kotiin ja ympäristöön käy kohtuullisen helposti. Pehmis vaikuttaa myös kohtuullisen eloisalta pennulta, joten uuden omistajan tulee ehdottomasti olla valmis tarjoamaan sille riittävästi mielekästä tekemistä: ulkoilua, arkitaitojen opettelua, aktivointia ja leikkihetkiä.

Tarhalla kasvanutta pentua adoptoidessa tulee muistaa, että niillä ei ole mitään käsitystä kotikoirien perustaidoista: ne eivät tiedä, millaista on jäädä yksin kotiin, miten hihnassa tulisi kulkea tai mitä sisäsiisteys tarkoittaa. Ne eivät tiedä, että suurin osa ihmisistä on kivoja ja että on normaalia, että kotiin tulee vieraita ihmisiä kylään. Ne eivät ole välttämättä koskaan tavanneet lapsia ja voivatkin siksi aluksi ihmetellä, että mitä nämä mini-ihmiset ovat. Mutta jos olet valmis panostamaan Pehmiksen kotiuttamiseen ja näyttämään sille, että maailma on täynnä ihania asioita, odottaa Pehmis hakemustasi.

Viipurin koirat - Pehmis 14.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.