Kielo

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019

30.1.2020
Pieni Kielo muutti omaan kotiin.

19.12.2019
Tässä tytössä on sitä jotakin. Suloiseen Kieloon ei voi olla ihastumatta. Sisarukset Kleo ja Kielo päätyivät Irinan tarhalle syksyllä.

Mukavanoloiset sisarukset ovat molemmat reippaita ja niin mahdottoman suloisia. Heistä tuskin kasvaa kovin suuria jättejä, sellaisia sopivan keskikokoisia ennemminkin. Kielo on veljensä tavoin hauska pieni vipeltäjä. Päivät tarhalla ovat valitettavan yksotoikkoisia ja vailla virikkeitä. Kielo kuuluu tarhan innokkaisiin pentuihin, joille tarhavieraat tarjoavat pientä piristystä päivään. Kielo on kovin utelias tutustumisessa. Se nostelee etutassuja muiden pentujen mukana ja haluaa saada osansa ihmisten huomiosta. Vaikka innokkuutta löytyy, ei Kielo kuitenkaan ole villeimmästä päästä pentulaumaa. Kielo on avoin ja sosiaalinen koira, jonka toivoisi pääsevän näyttämään täyden potentiaalinsa. Tarhalla tämä hieno tyttö menee aivan hukkaan.

Kielolle olisi hakusessa koti, jossa löytyy pitkäjänteisyyttä ja stressinsietokykyä, jos asiat eivät etenekään odotusten mukaan. Muuttaminen uuteen ympäristöön voi olla alkuun iso järkytys ja sopeutuminen voi viedä aikaa. Tärkeintä on edistää koiran turvallisuuden tunnetta. Paras keino tähän on antaa sen edetä uusien asioiden kanssa omaan tahtiin. Jos sinulta löytyy malttia ja lempeyttä, etkä hätkähdä pienistä mutkista matkassa, voisi Kielo olla uusi paras ystäväsi.

Viipurin koirat - Kielo 14.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.