Tirra

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 7/2019

2.1.2020
Tirra sai kodin Helsingistä.

16.12.2019
Viipurin Koirat testautti Tirran rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0.5 IU/ml, joka suojaa koiraa tartunnalta.

Tirralta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, borrelioosi, ehrlichioosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens). Tirra on valmis pakkaamaan tavaransa ja muuttamaan omaan kotiin.

24.11.2019
Tirra-tirriäinen on eloisa ja kovin suloinen tyttö. Se touhottaa kovin innoissaan ja haluaisi tutustua ihan jokaiseen uuteen ihmistuttavaan!

Tirra ja sen siskot TuumaTilkkuTuittu ja Tikki löytyivät aivan pieninä pentuina autiotalosta Kamenkan kylästä. Paikalliset nuoret tytöt huomasivat oman onnensa nojassa elävän pentueen ja Olga ystävällisesti lupasi ottaa pennut vastaan. Karu elämän alku ei onneksi ole pentuihin jättänyt juurikaan jälkeä, ja niistä on kasvanut hyvin iloisia, luottavaisia ja ihmisrakkaita pentuja.

Voi mikä ihmisrakas nassikka! Juuri sellainen on ihana naskalihampainen Tirra, joka vilistää pentulaumassa pää viidentenä jalkana. Se laukkaa vauhdilla tutustumaan uusiinkin ihmisiin, häntä heiluu niin lujaa, että koko koira heiluu mukana, ja Tirran päivän pelastus on, jos se pääsee vielä jonkun syliin ottamaan ihanat päivätorkut. Vähän silityksiä ja lämpöä, niitä Tirra odottaa koko sydämestään.

Tirra asuu Olgan tarhalla isossa pentulaumassa. Siellä se on oppinut tulemaan sujuvasti juttuun niin isompien kuin pienempienkin pentujen kanssa. Toisten pentujen kanssa onkin kiva juosta ja painia!

Tirra on kasvanut tarhalla aivan pikkupennusta asti. Sillä ei ole mitään kokemusta sisätiloissa asumisesta, joten kaikki arkielämän askelmerkit tulee jaksaa opettaa sille huolellisesti alusta asti. Olemme kuitenkin varmoja, että rauhallisella ja johdonmukaisella opettamisella niin sisäsiisteys, yksinjääminen, hihnassa käveleminen kuin muutkin kotielämään kuuluvat taidot Tirra oppii vielä hienosti.

Vaikka Tirra on mahdottoman suloinen pentu, kasvaa siitä aikuisena reipas, keskikokoinen koira, joka tulee tarvitsemaan monenlaista aktiviteettia. Ja ennen kuin edes siihen aikuisuuteen päästään, saattaa monenlaista metkua mahtua matkaan. Maisteltuja sohvankulmia, jyrsittyjä kenkiä, raavittuja ovia... Kaikkea sellaista, jota kuuluu aina pennun kanssa elämiseen. Jos olet vakuuttunut, että hermosi kestävät pentumaisen elämän ja kaikkeen tarvittavaan tapakasvatukseen paneutumisen, odottaa Tirra hakemustasi!

Viipurin koirat - Tirra 17.10. & 21.11.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.