Annikki

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2019
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

24.9.2020
Annikki sai kodin Vantaalta.

12.8.2020
Koska Annikin tautitesteistä on kulunut aikaa, kaikki testit uusittiin. Testit olivat negatiivisia kaikkien tutkittujen tautien osalta.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

4.6.2020
Annikki sterilisoitiin Viipurin Koirien tuella.

11.2.2020
Annikki testattiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. 

Annikin testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens sekä Mycoplasma haemocanis. Babesioosi oli Annikilla positiivinen ja sille aloitetaan lääkekuuri.

Myös Annikin rabiesrokotusvasta-ainetaso mitattiin ja taso ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa sitä tartunnalta. 

7.2.2020
Annikki-kulta on ihana pentu, mutta niin liikkuvainen että on suoranainen ihme, että siitä saa napattua yhtäkään kuvaa. 

Eihän sitä nyt pelkkään olemiseen pysty pieni pentu keskittymään, kun vihdoin on saatu ihminen luokse. Annikki ei haluaisi muuta kuin läheisyyttä ja huomiota, ympäristöstä viis. Hihnassa tyttö on ensimmäistä kertaa eikä se nyt niin kauhealta näytä tuntuvan. Reippaasta ja ihmisrakkaasta Annikista olisi vaikka mihin, kunhan joku vain huomaisi tämän hauskan tytön.

Viipurin koirat - Annikki 31.1.2020

30.12.2019
Tämä Annikki on varsinainen tähti! Se haluaa olla huomion keskipiste ja kaikkien rakastama, ja eihän näin ihanaan pentuun voikaan olla ihastumatta!

Loppuvuodesta Irinan tarhalle päätyi iso pentujoukko Kamenkan kylästä. Pennut ovat kaikki vähän eri paria, mutta silti se saattavat olla samaa pentuetta. Niin tai näin, iloisia ja hauskoja pentuja ne ovat kaikki, taattua A-luokkaa: AnteroAnttiAattoAsmoAarneAikkuAila sekä Annikki.

Iloista ininää ja huimaa hännän heilutusta on luvassa, kun Annikki näkee aitaustaan lähestyvät ihmiset. Annikki meinaa haljeta onnesta, sillä se ei selvästikään tiedä maailmassa mitään ihanampaa asiaa kuin ihmiset. Ja mitä enemmän ihmisiä, sen parempi!

Annikki on todella mainio tyttö, sillä siltä ei puutu energiaa eikä sosiaalisuutta. Se innostuu jokaisesta ihmisestä ja kaikki toiset koiratkin ovat kovasti sen mieleen. Se haluaisi touhuta päivät pitkät oman ihmisensä kanssa, eikä viettää aikaansa tylsistyneenä koiratarhalla. Voimmekin vain kovasti toivoa, että Annikin tarha-aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi ja tämä ihana tyttö saisi muuttaa jo pian omaan kotiin.

Emme tiedä, missä Annikki ja muu A-tiimi on kasvanut aivan pienimmän pentuaikansa. Emme siis tiedä, ovatko ne nähneet maailmaa juuri yhtään. Ne ovat sosiaalistuneet ihmisiin, mutta välttämättä eivät mihinkään muuhun. Uudessa kodissa tulee siis varautua siihen, että pentuja ujostuttaa aluksi monikin asia. Rauhallisella totuttamisella ne sopeutuvat ja tottuvat vielä moniin asioihin, mutta kaikki se on tärkeää tehdä pennun ehdoilla ja tahdissa.

Siitä olemme täysin varmoja, että näillä pennuilla ei ole mitään käsitystä kotikoirien perustaidoista: ne eivät tiedä, millaista on jäädä yksin kotiin, miten hihnassa tulisi kulkea tai mitä sisäsiisteys tarkoittaa. Ne eivät tiedä, että suurin osa ihmisistä on kivoja ja että on normaalia, että kotiin tulee vieraita ihmisiä kylään. Ne eivät ole välttämättä koskaan tavanneet lapsia ja voivatkin siksi aluksi ihmetellä, että mitä nämä mini-ihmiset ovat. Mutta jos olet valmis panostamaan yhden tällaisen ihanan pennun kotiuttamiseen ja näyttämään sille, että maailma on täynnä ihania asioita, olet sille pennulle kullanarvoinen!

Viipurin koirat - Annikki 14.12.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.