Lennart

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2019
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

24.9.2020
Lennart sai kodin Varkaudesta.

12.8.2020
Lennart testattiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki tutkitut taudit olivat Lennartilla negatiivisia.

Lennartin testeistä negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens) sekä hemoplasmoosi eli Mycoplasma haemocanis.

11.1.2020
Iloinen Lennart-pentu päätyi Irinan tarhalle liikkuvan sterilointiklinikan toimesta. Lennart on suloinen vilperi, jonka mielestä ihmiset ovat parasta maailmassa.

Lennart päätyi viime vuoden lopulla tarhalle kolmen muun nuoren koiran kanssa ja on siitä asti asunut aitauksessaan toivoen, että jonain päivänä pääsisi siellä vierailevien ihmisten mukaan. Lennart on aika viehättävän oloinen tyyppi. Se on reipas ja iloinen poika, joka tulee aina samantien tervehtimään takapuoli keinuen. Pusuja ja asiaa olisi vaikka kuinka! Kaikki ihmiset ovat kivoja ja Lennart sipsuttaa tervehtimään jokaista erikseen. Ihmisten huomio ja hellät silitykset pennun pehmoisella karvalla saavat Lennartin sydämen pamppailemaan, mutta miksikään mahdottomaksi riiviöksi ja lahkeista kiskojaksi Lennart ei ole vielä alkanut vaan ne hommat jätetään muille. Lennart on päässyt myös harjoittelemaan hihnakävelyä tarhan ulkopuolelle ja oli uteliaan pennun tavoin kirmaamassa häntä viidentänä jalkana eteenpäin, mutta joku pahuksen naru siellä häiritsi pienen pennun hauskanpitoa.

Lennart on ihmisrakas ja aika mutkattoman oloinen kaveri muutenkin. Sen elämän alkuvaiheista ei ole tietoa, mutta ihmiset ovat varmastikin kuuluneet jollain tapaa niin luottavaisen Lennartin aiempaan elämään. Kotikoiran ihmeellinen elämä on jotain sellaista, mistä Lennartilla ei välttämättä ole aiempia kokemuksia, joten tulevan omistajan on oltava hyvällä kärsivällisyydellä ja motivaatiolla varustettu, että jaksaa puuttuvat taidot Lennartille opettaa. Sopuisa Lennart on tullut tarhalla hyvin toimeen asuinkumppaneidensa kanssa. Koirakaveri uudessa kodissa olisi varmasti mukava juttu, mutta Lennart saattaisi myös pärjätä kodin ainoana.

Viipurin koirat - Lennart 9.1.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.