Tare

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: jää pienehköksi
Syntymäaika: 11/2019
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

24.9.2020
Tare muutti Forssaan toisen viipurilaispojan kaveriksi.

10.8.2020
Koska Taren tautitesteistä on kulunut aikaa, kaikki testit uusittiin. Testit olivat negatiivisia kaikkien tutkittujen tautien osalta.

Negatiivisia olivat anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

29.5.2020
Tare kastroitiin.

6.3.2020
Viipurin Koirat testasi Taren rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Tarelta testattiin negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens) ja Mycoplasma haemocanis.

27.2.2020
Tare on reipas ja ihmisiä rakastava pieni tirriäinen, joka päätyi tarhalle vuodenvaihteessa sisarustensa kanssa.

Suloinen pörrökolmikko Tare, Timjami ja Tiuku päätyivät Irinan tarhalle vuodenvaihteessa. Tare tosin ei ole ylimääräisiä hapsuja juuri muualla saanut kuin leuan alueelle. Taresta onkin kasvamassa hauska pieni ja parrakas mies! Tare vaikuttaa hyvin avoimelta pennulta, joka menee innostuksesta ihan sekaisin saadessaan vieraita luokseen. Elämä ennen tarhaa, missä se lieneekään vietetty, on Taren onneksi sisältänyt ihmisten kanssa vietettyä aikaa. Niin sosiaaliselta tapaukselta poika vaikuttaa. 

Tare pääsi kokeilemaan hihnassa olemista ja kävelyä eräänä helmikuisena päivänä. Hetkittäin siinä vähän sinkoiltiin sinne tänne, mutta varsin reippaasti Tare tutki uutta ympäristöä. Ihmisistä haettiin myös paljon tukea ja syli oli selvästi kovin mieluisa paikka Tarelle.

Tare on sisaruksista pienikokoisin ja se jäänee aikuisena myös melko pienehköksi.

Viipurin koirat - Tare 16.1. & 20.2.2020

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.