Lulu

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2022
Tautitestattu: 3/2023

14.4.2023
Lulu sai kodin.

25.3.2023
Reipas Lulu pääsi Suomeen jatkamaan kodin etsimistä. Lulun hoitopaikka on maaseudulla ja se saa tutustua siellä moniin erilaisiin eläimiin. Touhukas Lulu on mielellään maatilan puuhissa mukana.

Lulu valmistautui Suomen-matkaan käymällä sterilisoitavana ja tautitesteissä. Kaikki 8 vektorivälitteistä tautia (Anaplasma platys + Anaplasma phagocytophilum, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, Mycoplasma haemocanis sekä ihomato Dirofilaria repens ja sydänmato Dirofilaria immitis) olivat Lululla negatiivisia.

Lulu valikoitui testattavaksi yhdistyksen toteuttamissa pistokokeissa, joissa selvitetään koirien rabiesvasta-ainetasoja. Tulos valmistuu myöhemmin.

23.3.2023
Lulu on mukavanoloinen nuori tyttö, joka päätyi Snezhannan luokse alkuvuodesta. Lulu on ihmisiin tottunut eikä ymmärrä mitä se tekee suljetussa, pienessä aitauksessa valtavalla tarhalla.

Rankkuri otti Lulun kiinni alkuvuodesta osana catch-neuter-release -ohjelmaa Anninon kylästä. Ihmisrakas Lulu ei joutunut heti tarhalle vaan se pääsi hoitopaikkaan ja vapaaehtoiset yrittivät löytää sille kotia - siinä kuitenkaan onnistumatta. Lulu ei voinut asua pidempään hoitopaikassa koska perhe muutti, ja niin lämmin koti muuttui kylmäksi yksiöksi tarhalla.

Olemme päässeet tutustumaan ystävälliseen Luluun useampaan otteeseen. Tästä tytöstä ei huonoa sanottavaa keksi. Se ulkoilee reippaasti vapaaehtoisten kanssa tarhan ulkopuolella ja suhtautuu luottavaisesti kaikenikäisiin ihmisiin. Alakouluikäiset lapset taluttavat sitä ja Lulu seurailee kiltisti perässä. Osat tosin vaihtuvat aina silloin tällöin, kun nenä maassa kiinni tassutteleva tyttö haluaa mielenkiintoisten hajujen suuntaan. Lulu on tavannut hihnassa useita muita sille itselleen vieraita koiria tarhan ulkopuolella ja niiden kanssa se on tullut hyvin toimeen. Välit vaikuttavat myös sopuisilta aitauskavereiden kanssa, jotka koostuvat nuorista, suht samanikäisistä koirista.

Lulu on nuori, ihmisrakas tyttö, jolla on hyvin voinut olla aiemmin koti. Millainen, sitä emme tiedä. Voi olla, että suloinen pentu on saanut osakseen paljonkin huolenpitoa, mutta jossain vaiheessa sitä ei ole enää jaksettu. Lulu etsii ihmistä, jolla on aikaa nuorelle koiralle. Aikaa lenkkeilyyn ja virikkeellistämiseen sekä puuttuvien taitojen harjoitteluun. Lulu on kovin ihana tyttö eikä sellaisten tyttöjen sovi jämähtää tarhalle. 

Viipurin koirat - Lulu 15.3.2023

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.