Titi

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2023
Tautitestattu: 10/2023
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

3.11.2023
Tarhaelämä on enää vain muisto, sillä Titi löysi oman kodin Kuopiosta.

2.11.2023
Oma koti odottaa Titiä! Titi valmistautui matkaan käymällä tautitesteissä.

Kaikki 8 vektorivälitteistä tautia olivat negatiivisia. Titiltä tutkittiin anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, leishmanioosi, Mycoplasma haemocanis sekä ihomato Dirofilaria repens ja sydänmato Dirofilaria immitis.

14.9.2023
Sieltä tullaan ja lujaa! Vauhdikas Titi tekee heti selväksi, että rrrakastaa ihmisiä! Iloisella ja reippaalla Titillä olisikin hyvät valmiudet lähteä valloittamaan uusia kotikulmia ja sydämiä.

Pienehköä saksanpaimenkoiramixiä muistuttava emo ja sen kuusi pentua tuotiin rankkurin toimesta Snezhannan tarhalle heinäkuussa. Tarhalla oli kuitenkin ahdasta ja koska rokottamattomien pentujen vastaanottaminen tarhalle on aina riskialtista, onnistui Snezhannan löytää koiraperheelle tilapäinen hoitopaikka. Hoitojakson aikana kolmea pentua onnisti kodin saannin suhteen ja jäljellä olevat pennut tuotiin tarhalle emonsa kanssa tässä kuussa. Emon olisi voinut palauttaa myös takaisin löytöpaikkaansa, mutta Snezhanna ei halunnut jättää ihmisrakasta tyttöä ulos pärjäämään yksinään. Ehkä sillekin vielä löytyy koti.

Titi, Tiuhti ja Viuhti toivovat pääsevänsä kolean syksyn tieltä ajoissa kotiin! 

Tapaamme Titin syyskuun alkupuolella. Snezhanna vapauttaa Titin siskoineen pentuaitaukseen ja ovesta syöksyy ulos kolme riemusta halkeavaa pentua. Ne ovat niin innoissaan ihmisistä, että tekevät lähestulkoon kuperkeikkoja ilmassa ja säntäilevät joka suuntaan. Titi ei pelkää vieraita lainkaan, tätä hetkeä on selvästi odotettu! Ainoa pieni jäätyminen tapahtuu sylissä, missä Titi katselee ympärilleen hieman epävarman näköisenä. Kun neljä tassua tuntevat maata tassujensa alla, lähtee Titi taas hurjaan hepulointiin eikä pelkää mukanamme ollutta miestäkään.

Titin emo on pienehkö, saksanpaimenkoiramixiä muistuttava tyttö. Tuntemattomaksi jäänyt isäpappa sen sijaan lienee kantanut huskyn geenejä, sillä moni pennuista on perinyt joltain siniset silmät ja suloisen pörröturkin. Titin elämän varhaisista vaiheista ei ole tietoa, mutta niin pennut kuin niiden emokin ovat sosiaalisia ja ihmisrakkaita. Emolla on saattanut olla omistaja, mutta ehkä se on saanut jolkotella ulkona omia polkujaan. Pennut ovat taatusti olleet tekemisissä ihmisten kanssa, mutta ei niilläkään ole välttämättä ollut mitään varsinaista kotia, vaan ne ovat saaneet ulkona tavata ja seurustella monenlaisten ihmisten kanssa. 

Pennut eivät ole tottuneet elämään sisätiloissa ja uuteen kotiin muuton myötä eteen tulee paljon uusia asioita. Harjoiteltavien taitojen listalla on ainakin sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnakävely. Titi etsii omistajaa, joka on innostunut pennun kanssa touhuamisesta ja uusien taitojen opiskelusta. Titistä kasvaa varmasti energinen nuori tyttö, joka tarvitsee reipasta liikuntaa ja aktivointia, jottei elämä käy tylsäksi. Reipas Titi saattaisi soveltua ainoaksi koiraksi ja monenlaiseen perheeseen.

Viipurin koirat - Titi 9.9.2023

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.