Pria

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 8/2015

9.5.2023
Onnekas Pria sai pysyvän kodin hoitopaikastaan.

4.1.2023
Pria palautuu yhdistykselle etsimään uutta kotia perheen vaikean elämäntilanteen vuoksi. Pria tulee etsimään uutta kotia rauhalliselta alueelta ja se saa tekstipäivitystä lähiviikkojen aikana.

2.6.2016
Pria löysi kodin Helsingistä.

6.2.2016
Elämäniloinen Pria juoksee riemuissaan pentutalon ovelle vastaan: joku tulee meitä tervehtimään, jee! Pääsenkö heti syliin?

Sisarkatras Pria, Prima, Prico ja Primo, on täynnä elämää! Tämä suloinen pentue on tullut Irinan tarhalle viipurilaisen kotihoidon kautta ja odottelee nyt toiveikkaana kotia Suomesta.

Pentueen neitonen Pria on veljiään aavistuksen rauhallisempi, mutta ihanan elämänmyönteinen ja iloinen sekin on. Pria touhuaa innoissaan muiden pentujen kanssa, mutta rakastaa myös ihmisiä. Hetki sylissä on aina mieleen eikä herkuistakaan voi kieltäytyä.

Pria toki tarvitsee opastusta uuden elämän ja koirille tärkeiden taitojen opettelussa, mutta vastalahjaksi se on valmis antamaan varauksetonta rakkauttaan ja helliä pusuja omalle ihmiselleen. Priasta kasvaa aikuisena keskikokoinen ja todennäköisesti myös sopivan aktiivinen tyttö, joten pelkän sohvankoristeen paikan voi varata jollekin muulle koiralle. Sen sijaan reipasta lenkkikaveria etsivälle Priasta kasvaa oiva kaveri!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.