Pilvi

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 8/2022
Tautitestattu: 2/2023

4.4.2023
Pilvi sai kodin Espoosta.

17.2.2023
Pilvi matkusti siskojensa kanssa Suomeen ja odottaa adoptiohakemuksia Espoossa. Pilvistä ei tällä hetkellä oteta kyselyitä vastaan.

15.2.2023
Pilvi valmistautui Suomen-matkaan käymällä sterilisoitavana ja tautitesteissä. Kaikki 8 vektorivälitteistä tautia olivat Pilvillä negatiivisia.

13.1.2023
Suuresta joukosta huiskivia häntiä silmiimme pistää yksi, Pilvi se siellä siimahäntäänsä heiluttaa kuin viimeistä päivää. Olikin jo korkea aika käydä tähän suloisuuteen tutustumassa.

Lokakuun alussa Snezhannan puhelimeen kilahti viesti, jossa häntä pyydettiin noutamaan kolme pientä palleroa hoiviinsa. Palleroiksi paljastuivat Pilvi, Polli ja Petra, suloinen sisaruskatras, joka löydettiin ulkoa Pesochnoen kylästä. Tarhalle saapuessaan pennut vaikuttivat apaattisilta ja haluttomilta liikkumaan, pennuille tyypillinen energia ja ilo oli kateissa täysin. Tarhan väki pelkäsi pentujen terveyden puolesta, ja ne saivatkin alkuun asustaa klinikan lämpimissä tiloissa, missä niiden kuntoa pystyttiin tarkkailemaan. Tuskin nämä pienokaiset pahaksi pistivät ihmisten huomiota ja lämmintä huoneilmaa, mutta kun pennut siitä voimistuivat, iski valitettava totuus vasten niiden kasvoja. Tarhalle nekin päätyivät omaa ihmettään odottamaan.

Pilvin apeudesta ei ole enää tietoakaan. Häntä vispaten se otti meidät iloisena vastaan, kun joulukuun alussa pääsimme niitä tervehtimään. Tarhalla käyvät vapaaehtoiset ovat tehneet tyttöjen kanssa hienoa työtä, niitä on sosiaalistettu ja hihnakävelyn alkeet on aloitettu. Pilvi lähtikin mielellään tallustelemaan tarhan ulkopuolelle, missä se jälleen keskittyi innokkaasti heiluttamaan häntäänsä. Ihanan ihmisrakas pentu. Namit ja rapsutukset kelpasivat tälle kultaiselle pienokaiselle, ja sydän raskaana kiikutimme sen kävelyn jälkeen takaisin pieneen aitaukseensa. Ankeus, jatkuva kylmyys ja vähäiset resurssit ovat tätä nykyä Pilvinkin arkea. Leluista, kodin lämmöstä ja oman ihmisen huomiosta ei Pilvi harmikseen tiedä mitään. Onneksi sentään siskoista saa seuraa ja lämpöä pistävän kylminä öinä.

Kävelyharjoitukset keskeytyivät vähän väliä leikkiyrityksiin ja namien syömiseen. Kuinka tyytyväinen Pilvi olikaan, kun se sai virikettä tylsään arkeensa. Omaan kotiin pitäisi tämänkin tytön päästä, pois ulkoa palelemasta. Hirmuisen suurta toivelistaa Pilvillä ei uudelta kodilta ole. Kuten ihan jokainen koira, myös Pilvi toivoo löytävänsä itselleen rakastavan, kärsivällisen ja pitkäjänteisen omistajan, joka on valmis positiivisia menetelmiä käyttäen tutustuttamaan Pilvin kotikoiran arkeen. Ymmärtäväisyyttä se toivoo myös, sillä voipi hyvin olla, että harjoitteluiden lomassa hajoaa kenkäpari jos toinenkin ja mattopyykkiä joudutaan kuivaamaan aiempaa useammin. Vastapalveluksi lupaa se tarjota rutkasti hännän heilutusta, tyytyväisiä huokauksia sohvan nurkassa ja aitoa ystävyyttä. Löytyyhän Pilville oma koti, löytyyhän?

Pilvi on valmis valloittamaan oman ihmisensä sydämen helmikuussa, kun sen rokotussuoja on riittävän kattava ja se voi matkustaa Suomeen. 

Viipurin koirat - Pilvi 4.12.2022

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.