Ashley

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 9/2021
Tautitestattu: 6/2022

1.7.2022
Ashley sai kodin Nurmijärveltä.

14.6.2022
Ashley on erittäin ihana nuori tyttö, joka rakastaa kaikkia ihmisiä. Myös lapset, miehet ja vieraat ihmiset ovat Ashleyn mielestä kivoja.

Ashley on muutamat Suomessa vietetyt päivät viihtynyt tiukasti oman hoitajan vieressä ja seuraa tätä ympäri taloa kuin varjo. Toistaiseksi hoitaja on ollut Ashleylle niin tärkeä resurssi, ettei se haluaisi jakaa tämän huomiota toisen koiran kanssa. Tämä käytös on kuitenkin tavallista juuri tarhalta tulleelle pennulle, jolla on ensimmäistä kertaa elämässään ikioma ihminen. 

Ulkona hihnassa Ashley kulkee tässä vaiheessa erittäin hyvin, hihna yleensä löysänä (paitsi jos joku kiinnostava haju löytyy). Ashley arkailee vieraita koiria, mutta yrittää aina silti moikata, jos toinen koira on rauhallinen. Ashley on oppinut erittäin nopeasti, ettei keittiön pöydälle tai ihmisten päälle saa hyppiä. Myös sisäsiisteys etenee nopeasti. 

Hoitopaikassa on kissa, johon Ashley on yritettänyt tehdä hieman liian innokkaasti tuttavuutta.

Ashley kaipaa kotia, jossa olisi mielellään samaa kokoluokkaa oleva koirakaveri, jonka kanssa painia, ja mieluiten oma piha jossa voi purkaa energiaa. Ashleysta tulisi varmaan myös aivan täydellinen retkeilykaveri! 

11.6.2022
Ashley matkusti Suomeen! Ystävällinen Ashley odottaa omaa kotia hoitopaikassaan Helsingissä.

Ashley tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Siltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis), jotka olivat kaikki negatiivisia.

Viipurin Koirat tutkitutti myös Ashleyn rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

23.5.2022
Ashley pääsi ulkoilemaan vapaaehtoisten kanssa ja itselleen videon.

Viipurin koirat - Ashley 22.5.2022

17.4.2022
Ashleyn kerrotaan ensitapaamisella jännittävän uusia tuttavuuksia, mutta jännitys haihtuu pian pois ja sitten sitä ollaankin niin iloista ja reipasta tyttöä kuonosta hännänpäähän!

Liikkuva sterilointiklinikka toi Ashleyn sisaruksineen Snezhannan tarhalle kolmisen kuukautta sitten. Kaikki muut löysivät kodin, mutta Ashley jäi ilman. Ashley on päässyt vapaaehtoisten kanssa opettelemaan hihnassa kulkemista ja totuttelemaan niin lapsiin kuin aikuisiinkin.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.