Leinikki

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2022
Tautitestattu: 6/2022

6.7.2022
Leinikki sai kodin Espoosta.

19.6.2022
Leinikki on kertakaikkisen hurmaava. Aina iloinen, avoin, utelias ja tasapainoisen oloinen pentu.

Vajaassa viikossa arkeen kotihoitajan luona on löytynyt kiva rytmi. Leinikki osaa myös rauhoittua ja on kova leikkimään yksinkin leluillaan. Yöt jo nukutaan ja sisäsiisteys on hyvällä mallilla. Leinikillä on hieman löysät ranteet, mutta jo vajaassa viikossa tilanne on muuttunut parempaan päin laadukkaalle ruualla ja liikunnalla. 

11.6.2022
Leinikki pääsi Suomeen! Leinikki odottaa sopivia kotiehdokkaita hoitopaikassaan Jokelassa.

Leinikki tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Siltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis), jotka olivat kaikki negatiivisia.

Viipurin koirat - Leinikki kotihoidossa 6/2022

7.5.2022
Leinikki on kaunis ja suloinen tyttö, jonka ihmisten kanssa vietetyn lyhyen hetken kruunaa nautinnolliset maharapsutukset. Mutta missä on se ihminen, missä on se koti, missä tätä nautintoa olisi päivittäin tarjolla?

Huhtikuun alussa liikkuva sterilointiklinikka kurvasi tarhalle tuoden Viipurin seudulta kiinniotetun kokonaisen koiraperheen Snezhannalle. Pennut olivat kaikki iloisia ja sosiaalisia, samoin ystävällinen emokoira. Snezhannalle olikin heti selvää, että emokoira oli selvästi ihmisiin tottunut kotikoira, jonka pennut oli kaikki ei-toivottuja. Pian tarhalle saapumisen jälkeen emo alkoi kuitenkin voida huonosti ja vaikka kaikki voitava tehtiin emo yrityksistä huolimatta menehtyi. Snezhannan mukaan emo oli hieno koira, jonka kohtalo kovasti surettaa häntä.

Iloiset, ihmisrakkaat natiaiset Kirsikka, Neilikka, Leinikki, Kanerva ja Tilli odottavat jo kovasti omien ihmisten tapaamista!

Leinikki ei tiedä mitään parempaa kuin ihmiset. Tyttö suhtautuu ihmisiin luottavaisesti ja vaikka välillä riehututtaa, malttaa Leinikki hetkeksi rauhoittua myös syliin istumaan ja katselemaan ympärilleen. Tarhan ulkopuolelta löytyy paljon Leinikkiä kiinnostavia asioita, mutta enimmäkseen sitä kiinnostaa ihmiset ja toiset koirat. Utelias, sosiaalinen ja reipas Leinikki olisi jo malttamattomana laittamassa sievää, valkosukkaista etukäpäläänsä kotioven väliin, mutta missä on koti?

Emme tiedä pentujen elämästä ennen tarhalle saapumista kovinkaan paljon, mutta koska emo oli ihmisiin luottavaisesti suhtautuva todennäköinen kotikoira, jonka kanssa pennut saivat varttua lähes nelikuisiksi saakka, näyttää niiden tulevaisuus valoisalta. Tarha ei kuitenkaan ole sopiva paikka kasvaa ja olisi tärkeää, että luottavaisten ja reippaiden pentujen matka jatkuisi pian omaan kotiin uusia taitoja opettelemaan.

Viipurin koirat - Leinikki 5/2022

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.