Ivana

Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 11/2016

8.6.2017
Ivana muutti Helsinkiin.

17.3.2017
Kaunis, sinisilmäinen Ivana katselee tarkkaavaisesti verkon takaa. Häntä vipattaa kovasti, kun Ivana toivoo saavansa vieraita. Utelias Ivana etsii kotia tositarkoituksella!

Ivana asuu isossa pentulaumassa Irinan tarhalla. Sen päivät kuluvat leikkiessä ja kävijöitä odotellessa, mutta siitä ei pääse mihinkään, että elämä koiratarhalla on melkoisen yksitoikkoista. Koiranpennun paikka olisi kotona sellaisten ihmisten seurassa, jotka ovat valmiita näyttämään sille maailmaa ja etenemään sen tahtiin, luottamusta ja yhteistyötä rakentaen.

Ivana on selvästi hyvin ihmisrakas tyttö, sillä se juoksee aina verkolle vastaan ja häntä heiluen odottaa ihmisten tuloa. Kuitenkin sitä alkaa vähän ujostuttamaan, kun aitaukseen menee sisälle. Se pyörii kyllä muiden pentujen mukana tulijoiden jaloissa, mutta silittäminen ja syliin nostaminen ovat vielä vähän jänniä juttuja. Kuvaamista varten Ivana napattiin kuitenkin syliin ja kiltisti se siinä istuskeli, vaikka tilanne sitä vähän jännittikin.

Ivanasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se on todellinen kaunotar sinisine silmineen. Tarhalla Ivana vaikuttaa suhteellisen rauhalliselta pennulta, mutta saattaa hyvin olla, että siitä kuoriutuu vielä kova vipeltäjä kotioloissa. Siksi Ivana etsii omistajaa, joka haluaa reippaan lenkkeilykaverin ja joka on valmis panostamaan koiran hyvinvointiin myös muulla tavoin aktivoimalla ja tietysti myös arkitottelevaisuutta kouluttamalla.

Reipas koirakaveri auttaisi varmasti Ivanan sopeutumisessa. Oli sitä tai ei, etsii Ivana ennen kaikkea sitoutunutta omistajaa, joka on valmis kulkemaan Ivanan rinnalla kaikki elämän ylä- ja alamäet. Nuoren koiran kanssa voi monenlaisia yllätyksiä tulla eteen, mutta niistä selviää huumorilla ja harjoittelulla, eikö niin?

Viipurin koirat - Ivana 10.3.2017

Viipurin koirat - Ivana 10.3.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.