Deltic

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2021
Tautitestattu: 5/2021

28.6.2021
Deltic sai kodin Espoosta.

6.6.2021
Deltic on harjoittelut kotikoiran elämää reilun viikon hoitopaikassaan ja lähettää iloisia terveisiä!

"Deltic on iloinen ja reipas pentu, joka rakastaa sylissä makoilua ja yhdessä puuhailua. Pitkät lenkit luonnossa ja keittiössä ruuanlaiton tarkkailu ovat lempipuuhaa. Hieman vielä jännittää tämä uusi elämä, kuten lentokoneet, pyörät ja muutkin uudet asiat. Onneksi uusiin asioihin totutaan nopeasti herkkujen ja rauhallisen opettelun avulla.

Deltic onkin jo oppinut paljon muutamien päivien aikana: autossa matkustetaan sujuvasti nukkuen, ruokakuppia odotetaan nätisti istuen, suihkut ja kynsienleikkuut sujuvat myös mallikkaasti. Deltic osaa jo pyytää ulos, ja suurin osa hädistä tehdäänkin ulos, mutta toki välillä vielä voi vahinko yllättää, jos hoitotäti ei näe oven edessä odottavaa Delticiä. Lenkillä kävellään remmissä hienosti vetämättä, ja luokse tullaan käskystä, kunhan muistetaan palkata ajoittain herkulla. Deltic oppiikin todella nopeasti ja helposti positiivisella vahvistamisella ruualla palkiten.

Deltic rakastaa lapsia, eikä arastele tutustumaan tulevia ihmisiä. Juoksijoita pitää aluksi toki hieman haukkua, kun ei tiedä millä asialla noin vauhdikkaasti lähestytään. Uudet asiat ja äänet saattavat saada Delticin haukkumaan eli vielä on opettelua uudessa elämässä.

Delticin hoitokodissa on kolme lasta 10-14 v sekä narttukoira. Delticin kanssa on aloitettu menestyksekkäästi yksinoloharjoittelu sekä liikkuminen julkisilla paikoilla.

Delticillä on tällä hetkellä painoa 12 kg."

Viipurin koirat - Deltic kotihoidossa 8.6.2021

29.5.2021
Hassukorvainen Deltic on hyvin reipas pentu, joka pääsi Suomeen hoitopaikkaan jatkamaan kodinetsintää.

Viipurin Koirat tutkitutti Delticin rabiesvasta-ainetason ennen Suomeen tuloa ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

Deltic tutkittiin myös kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki testit olivat negatiivisia. Delticillä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

22.4.2021
Suloinen Deltic on onnellisemmassa asemassa kuin moni muu pentu, sillä se odottaa matkalippua Suomeen venäläisessä sijaiskodissa.

Deltic löydettiin emon ja sisaruksiensa kanssa Gontsarovon kylästä (suom. Kähäri) Viipurin kaupungin itäpuolelta. Emo sterilisoitiin ja vapaaehtoiset löysivät kodit kaikille muille sisaruksille, mutta Deltic jäi ilman. Lyhytkarvainen poika ei kuitenkaan päätynyt tarhalle palelemaan vaan se pääsi tarhan eläintenhoitajan luokse asumaan ja odottamaan Suomeen pääsyä. Snezhanna kehuu Delticiä sosiaaliseksi ja reippaaksi pennuksi.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.