Elvin

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 20 kg)
Syntymäaika: 7/2017
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

19.10.2019
Kaunis Elvin-poika on utelias, mutta ujo poika. Toisaalta se haluaa kovasti tutustua uusiin ihmisiin, toisaalta sitä sitten kuitenkin jännittää uudet asiat.

Elvin on ehtinyt varttua jo kaksivuotiaaksi nuoreksi mieheksi. Kuten tarhalla pennusta asti kasvaneille usein käy, on Elvin jäänyt valitettavasti varovaiseksi pojaksi. Se suhtautuu ihmisiin kuitenkin uteliaasti, vaikkei rapsutuksista se oikein tohdi jäädäkään nauttimaan.

Elvinin reipastumista pyritään edesauttamaan viemällä sitä välillä hihnakävelyille. Vielä niitä ei tosin voi kutsua kävelyiksi, sillä Elvin jännittää niin paljon, että se jähmettyy paikoilleen. Toiset koirat voivat kuitenkin nopeasti murtaa Elvinin jännityksen ja seuraavassa hetkessä se saattaa häntä heiluen seurata koirakaveria. On kuitenkin selvää, että vielä on pitkä matka kuljettavana, että Elvin osaisi olla rennosti aitauksen ulkopuolella.

Elvin etsii kotia, jossa olisi reipas koirakaveri odottamassa. Elvin toivoo myös, että uusi koti olisi rauhallisella alueella ja siinä olisi oma piha, jotta poika saisi jatkaa hihnaharjoituksia omassa tahdissaan. Elvin on kultainen poika, jolle toivomme kovasti omaa kotia.

Viipurin koirat - Elvin 13.10.2019

17.6.2019
Elvin on iloinen ja hieman ujo poika. Hetken tuumailun jälkeen se uskaltaa tulla haistelemaan aitaukseen saapuneita vieraita ja hakemaan herkut kädestä.

Viipurin koirat - Elvin 15.6.2019

22.10.2017
Elvin on ystävällinen ja ihmisrakas pentu. Elvin ei voi käsittää, miksi se on joutunut koiratarhalle ja pojan toiveissa olisikin löytää oma koti mahdollisimman nopeasti!

Snezhannan tarhalla, pienessä ulkohäkissä näkyy pienten tassujen sipsutusta. Joukko iloisia pentuja hyörii ja pyörii malttamattomina matalassa majassaan, odottaen kovasti ihmisvieraita. Elviniä hiukan ujostuttaa alkuun, mutta kun se uskaltautuu rapsuteltavaksi ja saa muutaman namin, riemastuu se välittömästi. Madotuksessa käytettävä maksapasteija vie Elvinin kielen mennessään ja poika menee aivan sekaisin moisesta herkusta. Ei taida Elvin olla kokenut kovin montaa herkkuhetkeä elämässään. Elvin vaikuttaa kovin ihmisrakkaalta ja kiltiltä pojalta, joka mieluusti tulee hakemaan vierailta huomiota ja herkkuja. Sirosta Elvinistä tuskin kasvaa mitään jättiä, ja Elvin saattaa hyvinkin jäädä siroksi keskikokoiseksi pojaksi aikuisena. 

Elvinin menneisyydestä ei ole tietoa. Sen verran luottavaisesti se kuitenkin suhtautuu ihmisiin, että ihmisseuraa sillä on varmasti ollut aiemminkin ympärillään. Emme kuitenkaan tiedä, onko Elvin saanut koskaan asua sisällä kodissa vai onko sillä ollut tyytyminen ulkona pihapiirissä elämiseen. Elvin haluaa löytää ihmisen, jolla riittää motivaatiota ja aikaa pienen pennun kotiuttamiseen. Harjoitukset sisäsiisteydestä yksin olemiseen on aloitettava aivan alkeista monen muun asian tapaan. Elvinillä on hyvin ohut turkki ja toivomme kovasti, ettei sen tarvitsisi jäädä tarhalle palelemaan ja oma koti löytyisi ennen talvea.

Viipurin koirat - Elvin 21.10.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tai kotihoidossa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus. Jos harkitset kodin tarjoamista Elvinille, luethan ajatuksella myös tekstimme aran aikuisen koiran sopeuttamisesta uuteen kotiin.