Jaime

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 1/2022
Tautitestattu: 8/2022

10.10.2022
Jaime sai kodin Porista.

17.9.2022
Jaimielle lisättiin uusi video:

Viipurin koirat - Jaime kotihoidossa 09/2022

15.9.2022
Touhukas ja läheisyyttä rakastava Jaime on ollut kotihoidossa noin viikon ajan. Jaime nauttii ihmisten seurasta ja haluaa olla siellä missä ihmisetkin ovat.

Hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkuu, sujuvat hyvin. Oman pihan ulkopuolella liikkuminen on Jaimesta vielä hieman jännittävää, mutta rohkeus lisääntyy päivä päivältä. Myös sisäsiisteydessä on otettu huimia edistysaskeleita viikon aikana.

11.9.2022
Jaimen yhteiselo hoitopaikan oman nuoren uroskoiran kanssa on lähtenyt rauhallisesti käyntiin.

Namit ovat kelvanneet niin naisilta, miehiltä ja lapsilta. Tällä hetkellä Jaimella on korkeutta n. 55 cm ja painoa 17 kg.

9.9.2022
Nuorta Jaimea onnisti, kun hoitopaikka Suomesta löytyi. Jaime odottaa kotiehdokkaita Tampereella.

Ennen Suomeen tuloa Jaime testattiin PCR-testillä 8 vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki taudit olivat negatiivisia. Viipurin Koirat testautti myös Jaimen rabiesvasta-ainetason, joka oli riittävä antamaan suojan tartuntaa vastaan.

7.8.2022
Jaime kastroitiin osana Viipurin alueen verovaroin toteutettua sterilisointiohjelmaa.

2.6.2022
Suloinen. Ihana. Sanat meinaavat takertua jonnekin kurkkuun, kun tätä pentua yrittää kuvailla. Varmaa on kuitenkin, että Jaime haluaa löytää oman kodin!

Jaime ja sen sisarukset ovat löytöpentuja tien varrelta. Ne löydettiin Vladimirovkaan johtavan tien varrelta läheltä Kamenkaa (suom. Kaukjärvenkylä) huhtikuun lopulla. Löytäjä otti pennut talteen ja ilmoitti niistä somessa, jonka jälkeen Snezhanna haki pienet, pelokkaat raukat luokseen. Yksi sisaruksista ehtii löytää kodin, mutta suloiset Jaime ja Cersei elävät tarhalla ja toivovat pääsevänsä kesällä omiin koteihin Suomeen.

Snezhanna kuvailee sisaruksia sosiaalisiksi, ystävällisiksi ja kilteiksi. Pennut ovat päässeet harjoittelemaan valjaissa ja hihnassa kulkemista, ihmisten kanssa seurustelua ja tarhan ulkopuoliseen ympäristöön tutustumista. On selvää, että uusi ympäristö, vieraat koirat ja ihmiset aiheuttavat vielä jännitystä. Pikkuhiljaa Jaime ja Cersei varmasti kotiutuvat paremmin tarhalle ja haparoivat askeleet muuttuvat päivä päivältä päättäväisimmiksi. 

Tuntuu karulta ajatella, että joku oli varmasti tarkoituksella jättänyt pienet pennut tienvarteen tietäen, että niiden elämä voisi loppua siihen paikkaan. Mutta ei, onneksi paikalle sattui oikea ihminen oikeaan aikaan, jonka ansiosta Jaime ja Cersei ovat nyt sellaisten ihmisten huomassa, jotka tekevät parhaansa mahdollistaakseen pennuille kunnollisen elämän.

Tarhoilla kasvaneet pennut ovat olleet aiempaa vähemmän erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, koska pandemia on rajoittanut niin suomalaisten kuin venäläistenkin vapaaehtoisten käyntejä tarhoilla. Pentujen sosiaalistuminen ihmisiin ja muihin asioihin jää silloin tavallista heikommaksi. Tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta arkuutta koirissa - ja vaikka koira tarhalla vaikuttaisikin reippaalta, voi se Suomeen tullessaan muuttua hyvin araksi, koska sen sosiaalistuminen on tarhaoloissa ollut puutteellista. Erityisesti miehet ja lapset aiheuttavat koirissa usein jännitystä ja pelkoa.

Luovutamme Jaimen ainoastaan kotiin, joka täyttää seuraavat ehdot:

-koirakaveri odottamassa
-rauhallinen asuinympäristö

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin.

Viipurin koirat - Jaime 6/2022

Viipurin koirat - Jaime 5/2022

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.