Tesla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen
Syntymäaika: 2020
Tautitestattu: 11/2022

18.11.2022
Tesla sai kodin Salon seudulta.

15.11.2022
Tesla valmistautui Suomeen lähtöön käymällä tautitesteissä, jotka olivat kaikkien tutkittujen vektorivälitteisten tautien osalta negatiiviset.

Teslalta testattiin myös rabiesvasta-ainetasot, jotka olivat riittävällä tasolla ja osoittivat, että sillä on rokotuksista saatu suoja tautia vastaan.

3.10.2022
Kaunis huskytyttö Tesla päätyi tarhalle kodista kun vanhempien erottua lapset ja koira jäivät miehelle.

Kahta työtä tekevälle yksinhuoltajaisälle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ottaa Snezhannaan yhteyttä. Snezhanna kävi tapaamassa ja rokottamassa Teslan jo ennen kuin tämä päätyi tarhalle. Kun lastillinen koiria lähti matkaan kohti Suomea syyskuun alussa, oli Teslan vuoro muuttaa tarhalle.

Tapasimme Teslan itse syyskuun loppupuolella, kun se oli asunut tarhalla muutaman viikon verran. Se oli reipas, valpas ja kiinnostunut ihmisistä mutta ihmisten kosketusta se väisti. Snezhanna kertoman mukaan Tesla ei ollut tälläinen kodissa ja se on tarhalla hyvin stressaantunut. Eipä se ole ihme. Kun kodissa asunut koira joutuu yhtäkkiä noin 300 koiran tarhalle, voi järkytys olla kova. 

Tapasimme Teslan lyhyesti myös lokakuun alussa. Se oli hivenen reippaampi ja antoi jo hiukan silittää itseään. Tesla on kooltaan melko siro ja pienehkö husky. Sillä kävi myös tuuri, sillä se ehdittiin varata omaan kotiin jo ennen kuin siitä saatiin esittely nettisivuille. 

Viipurin koirat - Tesla 24.9.2022

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.