Liza

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2019
Tautitestattu: 12/2021

13.1.2022
Liza sai kodin Tampereen seudulta.

17.12.2021
Reipas ja ystävällinen Liza oli onnekas ja pääsi Suomeen kotihoitopaikkaan jatkamaan kodinetsintää.

Liza tutkittiin ennen Suomeen tuloa kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Siltä testattiin PCR-tutkimuksilla negatiivisiksi anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi ja hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis). 

Viipurin Koirat testasi Lizan rabiesvasta-ainetason ja se ylitti tarvittavan 0,5 IU/ml, joka suojaa tartunnalta.

16.11.2021
Liza sai videon sivuilleen:

Viipurin koirat - Liza

12.11.2021
Lizan mahdollisuudet omaan kotiin eivät päätä huimaa mikä on surullista, sillä Liza rakastaa ihan mahdottomasti ihmisiä. Lapsia, aikuisia, pieniä ja suuria.

Parivuotias Liza saapui tarhalle pentuna Svetogorskista ja on asunut siitä lähtien Margaritan tarhalla. Lizassa ei ole mitään vikaa. Se on ihmisrakas, kivannäköinen ja ystävällinen tyttö. Liza osaa kävellä hihnassa, siitä kiitos koiria auttaville vapaaehtoisille. Vaikka Liza ei välttämättä näytä kovin atleettiselta koiralta, on se Margaritan mukaan silti erittäin ketterä ja hyppää pois aitauksestaan aina kun haluaa. Liza ei kuitenkaan häviä kauas vaan pysyttelee tarhan alueella. Kaikkein sopivin asuinmuoto Lizalle olisi omakotitalo, sillä se tykkää vahtia. Kunpa joku voisi tarjota Lizalle rikkauksista suurimman, oman perheen. 

Koska Liza on elänyt elämänsä koiratarhalla, ei se tiedä muunlaisesta elämästä. Uusien taitojen opettelu voi sujua odotettua helpommin tai sitten ei, jolloin parhaiten auttaa omistajan pitkäjänteinen suhtautuminen ja aika.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.