Lucia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 55-60 cm)
Syntymäaika: 2020
Tautitestattu: 8/2022

9.9.2022
Ihana Lucia löysin oman kodin Pohjois-Savosta.

Ennen Suomeen tuloa Lucia testattiin PCR-testillä 8 vektorivälitteisen taudin varalta. Kaikki taudit olivat negatiivisia. Viipurin Koirat testautti myös Lucian rabiesvasta-ainetason, joka oli riittävä antamaan suojan tartuntaa vastaan.

23.8.2022
Tapasimme Lucian tarhalla ja voi että, Luciahan on todellinen sydäntensärkijä.

Viipurin koirat - Lucia 13.8.2022

23.6.2022
Kaunis Lucia on hyvin ihmisrakas tyttö. Luciasta kuoriutuu varmasti iloinen ja aktiivinen tyttö omassa kodissa!

Lucia on vasta noin kaksivuotias, mutta sillä on jo paljon tarinaa kerrottavanaan. Reilu vuosi sitten Lucia oli löydetty yksinään harhailemasta kadulta Johanneksen (Sovetsky) kylästä. Ihmisrakas tyttö ei varmasti ollut mikään villikoiran pentu, vaan joku oli sen tarkoituksella laittanut mittailemaan katuja. Lucian löytänyt nainen otti sen luokseen ja yritti löytää sen omistajaa. Kukaan ei kuitenkaan tätä kaunista tyttöä kaivannut.

Nainen hoiti Luciaa vuoden ajan, mutta sitten hän joutui toteamaan, ettei hänellä riitä jaksaminen nuoren koiran hoitamiseen ja aktivointiin. Niinpä hän soitti Snezhannalle ja kysyi, voisiko Lucia muuttaa tarhalle etsimään uutta kotia. Snezhanna lupasi ottaa tytön vastaan, kunhan tarhalle tulee tilaa. Ja nyt paikka on vapautunut, joten Lucia siirrettiin yli 200 muun koiran joukkoon odottamaan sitä pientä mahdollisuutta, että joku hänet vielä huomaisi ja veisi vihdoin siihen lopun elämän kotiin.

Tarhalla Lucia on osoittautunut hyvin ihmisrakkaaksi tytöksi. Se haluaa valtavan kovasti huomiota ja erityisen innoissaan se on miehistä. Mutta kaikki ihmiset kyllä kelpaavat, kunhan heiltä saa rapsutuksia ja läheisyyttä!

Lucia vaikuttaa sopeutuvaiselta ja fiksulta tytöltä, vaikka tarhalle muuttaminen on aina kova paikka kotona tottumaan asuneelle koiralle. Se on tottunut hihnassa kävelijä, ja oletettavasti muutkaan kotikoiran taidot eivät ole sille aivan upouusia asioita, ehtihän se vuoden verran asua väliaikaiskodissa. Toki silti uudessa kodissa on varauduttava siihen, että sisäsiisteyttä ja yksinjäämistä joutuu silti harjoittelemaan - onhan Lucia taas yhden ison muutoksen ja jännittävän tilanteen edessä, kun muutto omaan kotiin koittaa.

Lucia on keskikokoinen, aktiivinen nuori tyttö. Se etsii kotia, jossa haaveillaan reippaasta lenkkikaverista ja pitkistä ulkoiluista ja toki myös ylipäätään koiran kanssa kaiken kivan puuhaamisesta. Varmasti monia arkisia taitoja Lucian kanssa joutuu vielä harjoittelemaan, ja lisäksi voisimme uskoa, että Lucia innostuisi kovasti myös jostain kivasta harrastuksesta. Lucia toivoo siis sellaista kotia, jossa koiran kanssa halutaan elää aktiivista, koiramaista elämää!

Emme ole itse tavanneet Luciaa emmekä pääse nyt vierailemaan tarhoilla. Varmuuden vuoksi luovutamme tällaisia koiria adoptioon suoraan tarhalta vain tietyin ehdoin. Luovutamme Lucian ainoastaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta ja joka täyttää seuraavat ehdot:

-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti

Viipurin koirat - Lucia 7/2022

Viipurin koirat - Lucia 6/2022

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.