Rintintin

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 3/2019

28.8.2019
Komea Rintintin matkusti omaan kotiin Helsinkiin.

24.7.2019
Kaikki Rintintiniltä testatut vektorivälitteiset taudit olivat negatiivisia. 

Rintintiniltä testattiin anaplasmoosi, erlichioosi, borrelioosi, sydänmato (Dirofilaria immitis) ja Dirofilaria repens, babesioosi ja leishmanioosi.

12.7.2019
Utelias Rintintin on reipas koiranalku, joka haluaa olla menossa mukana! Ylin toive on tietenkin menolippu Suomeen oman ihmisen luo.

Neljä pahvilaatikkoon pakattua pentua, Rintintin, Rilke, Rinna ja Rita, tuotiin Olgan tarhan portille kesän alussa. Ne oli löydetty mökkialueelta Viipurin kaakkoispuolelta. Näiden suloisten pentujen ihmiskontaktit ovat jääneet ensimmäisinä elinkuukausina harmillisen harvoiksi ja ne olivatkin ensimmäisellä vierailukerralla selvästi hämmennyksissä aitaukseen astuneista ihmisistä. Sittemmin vierailijoihin on jossain määrin totuttu, mutta silti on turvallisempaa pitää pientä välimatkaa. Ainoastaan pentueen uros, Rintintin, ei turhia arastele vaan haluaa oman osansa ihmisten huomiosta.

Häntä viuhuen utelias Rintintin kirmailee ihmisen luota toisen luo kuin kysyen mitäs täällä tapahtuu? Pojan katseessa ja olemuksessa on kuitenkin havaittavissa, ettei ihmisten seura ole tälle pojalle niin kovin tuttu juttu ja se onkin hieman hämillään siitä miten ihmisten kanssa nyt kuuluisikaan olla. Syliin kaappaaminen ei näytä Rintintiniä pahemmin hetkauttavan ja häntä jatkaa vipottamista. Pieni tuumivaisuus tekee Rintintinistä hieman aitauksen hulivilejä rauhallisemman oloisen, mutta oman kodin ja reipastumisen myötä Rintintinistäkin varmasti löytyy liikuntaa ja puuhastelua kaipaava koirapoika.

Rintintin toivoo sisarustensa tavoin pääsevänsä pian omaan kotiin opiskelemaan kotikoiran taitoja. Kaikkea kummaa on varmasti vastassa, sillä tähänastinen koiranpennun elämä on Rintintinin kohdalla ollut kovin rajoitettua. Kiva koirakaveri näyttämässä mallia siitä miten maailmaan tutustutaan, ei varmasti haittaisi Rintintiniä. Olisihan se kiva pistää välillä leikiksikin, kun eihän kaiken tarvitse olla niin vakavaa, eihän? Kaikkein eniten Rintintin toivoo kuitenkin omistajaltaan kärsivällisyyttä pienen koiranalun kasvattamisessa, sillä eihän tarhalla kasvanut poika voi tietää mitään kotikoiran elämästä.

Viipurin koirat - Rintintin 9.7.2019

Viipurin koirat - Rintintin 27.6.2019

Viipurin koirat - Rintintin 27.6.2019

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.