Lalli

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 6/2021
Tautitestattu: 11/2021

13.3.2022
Lalli sai kodin Hollolasta.

20.2.2022
Lalli jatkaa taas kodin etsimistä!

28.1.2022
Lallilla on ollut pitkäkestoista yskää, joka pahenee rasituksessa. Vaivan syytä selvitetään, eikä Lallin hakemuksia käsitellä tällä hetkellä.

19.12.2021
Iloinen Lalli-poika ei paljoa hätkähtänyt tarhan jäädessä taakse, vaan on solahtanut kotihoitoperheen elämään saman tien. Energiaa ei tältä pojalta puutu!

Lalli tykkää kaikista ihmisistä ja eläimistä ja kaipaisi selvästi leikkisää kaveria, jonka kanssa touhuta. Lallin kanssa lenkkeily onnistuu hyvin, ja poika on käynytkin koirakaverin kanssa jo ulkoilemassa kaupunkialueella.

Lallin etujalkojen ranteet ovat löysät ja taipuvat voimakkaasti, joten siltä osin tilannetta seurataan. Hän saa tällä hetkellä laadukasta penturuokaa sekä nivelvalmistetta, ja tilanne saattaa näillä korjaantua ainakin osittain. Lalli etsii kotia, jossa ei olisi monia portaita kiivettävänä, sekä omaa ihmistä jonka kylkeen kellahtaa illalla tyytyväisenä tuhisemaan. Tästä pojasta lähtee tarvittaessa ääntä sen verran, että toiveissa olisi koti rivi- tai omakotitalosta.

26.11.2021
Lalli matkusti Suomeen ja odottaa hakemuksia hoitopaikassaan Hollolassa.

Lallin kuulumisia voi seurata myös hoitopaikan Instagramissa.

Lalli tutkittiin kahdeksan vektorivälitteisen taudin varalta. Siltä testattiin PCR-tutkimuksilla anaplasmoosi, babesioosi, ehrlichioosi, hepatozoonoosi, sydänmato (Dirofilaria immitis), ihomato (Dirofilaria repens), leishmanioosi sekä hemoplasmoosi (Mycoplasma haemocanis), jotka olivat kaikki negatiivisia.

9.11.2021
Aurinkoinen ja reipas Lalli haluaa kotiin! Lalli päätyi tarhalle kahden siskonsa kanssa.

Sisarukset Liina, Louna ja Lalli saapuivat Snezhannan tarhalle syyskuun alussa Leningradin aluetta kiertävän liikkuvan sterilointiklinikan kyydissä. Kyytiin kolmikko oli napattu Pesotšnojen kylästä (ent. Inoniemi) Poljanyn maalaiskunnasta (ent. Uusikirkko). Tullessaan pennut olivat hyvin matoisia ja joutuivat käymään läpi rankan matokuurin, mutta nyt ne ovat jo toipuneet iloisiksi ja vilkkaiksi töttiäisiksi. Pennut varhaissterilisoitiin liikkuvan klinikan toimesta.

Suloinen Lalli kaipaa omaa ihmistä ja kotia, missä koirasta pidetään huolta kenen tahansa perheenjäsenen tapaan. Paljonkaan tästä maailmasta poika ei vielä tiedä ja arjessa eteen saattaa tulla asioita ja tilanteita, joihin tottumisessa voi mennä aikaa. Lalli haluaakin löytää sellaisen ihmisen, joka ymmärtää tämän ja antaa koiran sopeutua sen omassa tahdissa turhia kiirehtimättä. 

Tarhoilla kasvaneet pennut ovat olleet aiempaa vähemmän erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä, koska pandemia on rajoittanut niin suomalaisten kuin venäläistenkin vapaaehtoisten käyntejä tarhoilla. Pentujen sosiaalistuminen ihmisiin ja muihin asioihin jää silloin tavallista heikommaksi. Tämä aiheuttaa lähes poikkeuksetta arkuutta koirissa - ja vaikka koira tarhalla vaikuttaisikin reippaalta, voi se Suomeen tullessaan muuttua hyvin araksi, koska sen sosiaalistuminen on tarhaoloissa ollut puutteellista. Erityisesti miehet ja lapset aiheuttavat koirissa usein jännitystä ja pelkoa.

Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.